Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Hoogzwangere Marieke Elsinga sport er op los

"Doortrainen tijdens je zwangerschap kan gewoon. Als je zin hebt natuurlijk", aldus de hoogzwangere Marieke.

Het is alweer een tijdje geleden dat Marieke Elsinga tijdens een radio-uitzending bekendmaakte dat zij en haar vriend Sander in verwachting zijn van hun eerste kindje. Hoewel menig vrouw waarschijnlijk geen zin en/of de motivatie heeft om met een grote babybump te sporten, bewijst Marieke haar volgers het tegendeel.

Upper body

Op haar Instagram deelt de radio-dj hoe hard ze aan het sporten is door een filmpje te delen met haar volgers. Op het filmpje, met de caption 'beetje fit blijven', is te zien dat Marieke haar upper body steevast blijft door trainen tijdens haar zwangerschap. Wauw! Toch zou Marieke, Marieke niet zijn door er een klein grapje in te verwerken. In het filmpje laat de mommy to be namelijk weten dat 'doortrainen tijdens je zwangerschap gewoon kan'. Maar, alleen 'als je zin hebt natuurlijk'.

In de reacties onder de video regent het complimentjes. "Power girl 💪💪💪❤️", schrijft een volger. Andere volgers reageren met "Knap hoor💪😍", "Zo lekker! Scheelt zoveel na je bevalling 🔥" en "Goed bezig 🔥." You go Marieke!

Wennen

Al eerder vertelde de radio-dj dat ze erg moest wennen aan het idee van zwanger zijn omdat dit 'de grootste verandering ooit' voor haar en haar vriend zal zijn. Toch kan ze niet wachten tot hij er is. Ja, hij, want dat heeft de mommy to be meteen een dag na de bekendmaking ook vertelt. Ahw!

Bron: Instagram @mariekeelsinga | Beeld: Brunopress, Instagram @mariekeelsinga