Aahw! Deze Harry Potter-acteurs zijn reunited

Wie houdt er nou niet van een hartverwarmende Harry Potter reünie?

Harry Potter fans konden afgelopen zondag hun geluk niet meer op nadat Tom Felton een geweldig kiekje plaatste op zijn Instagram met Harry Potter-papa Jason Isaacs. En de lieve captions die de twee onder hun Instagram posts schreven, zorgde voor een nóg groter aahw-moment.

Potterhead

Draco Malfidus, ook wel bekend als één van de meest verafschuwde personages in de Harry Potter-saga, is gelukkig in real life alles behalve die vervelende blonde pestkop die we kennen van de films. Integendeel zelfs! Tom Felton is misschien wel één van de grootste potterheads ten opzichte van zijn oud-collega’s, en zoekt ze daarom regelmatig op. Cute!

Harry Potter-papa

Hoewel we begin dit jaar al een legendarische Harry Potter-reünie kregen voorgeschoteld, is deze mini-reünie ook zeker één voor in de boeken. Tom Felton deelde namelijk op zijn Instagram-account een foto met niemand minder dan Harry Potter-papa Jason Isaacs, a.k.a. Lucius Malfidus. Jason zou natuurlijk Jason niet zijn om zijn vaderrol nog voor één keer op zich te nemen en zijn ‘fictieve’ zoon te steunen door naar ‘2:22 A Ghost Story‘ te kijken, een toneelvoorstelling waar Felton een rol speelt. Goals!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Isaacs (@therealjasonisaacs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Felton (@t22felton)

Hartverwarmende captions

‘Vader’ Jason Isaacs laat op zijn Instagram weten trots te zijn op Felton: “Ik ben zo trots en, samen met het publiek, opgewonden om mijn jongen vandaag het podium te zien inpalmen en harten te breken. Ik zou hem haten als ik niet zo van ‘m hield.” Niet alleen Isaacs plaatste een lieve caption bij de reeks foto’s van de twee, ook Tom schreef een hartverwarmende caption bij een selfie van de twee. “Mijn papa hoorde van een toneelstuk waarin ik speel”, aldus Felton op zijn Instagram. We love a good Harry Potter reunion!

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram @therealjasonisaacs, @t22felton

 

Laatste nieuws