Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Zó zag Zendaya er vroeger uit

Cute!

Dat Zendaya een knappe verschijning is, dat is een ding wat zeker is. De Afro-Amerikaanse komt oorspronkelijk uit Oakland, Californië, en is actrice, producer, model, zangeres én danseres. Een meid die niet voor één gat te vangen is dus!

Geen vreemde

Zendaya is zeker geen vreemde voor de showbizz-wereld. Zo werd de beauty al vroeg op het witte doek gezien en speelde ze in de Disney-Channel klassiekers Shake It Up, A.N.T Farm, Frenemies, Zapped en nog vele andere populaire klassiekers. Haar allereerste professionele baantje was bij een Sears-commercial van de enige echte Selena Gomez, waar Zendaya achtergronddanseres was.

Tomdaya

Al een langere tijd was de relatiestatus van de beauty een hot topic, want met wie date Zendaya nou? Toch kwam het al snel naar buiten dat co-star Tom Holland de gelukkige zou zijn. De twee leerden elkaar kennen op de set van Spider-Man, waar de chemie tussen het stel is ontstaan. Toch heeft het duo jarenlang de relatie-geruchten ontkend en volgehouden dat ze 'gewoon vrienden' waren. Maar niets is minder waar, want eerder dit jaar werden de geruchten dan toch eindelijk bevestigd. En we love Tomdaya!

26 jaar jong

Om de knappe dame in kwestie nog wat beter onder de loep te nemen, hebben we haar Instagram doorgespit om erachter te komen dat de beauty onlangs 26 kaarsjes mocht uitblazen. En dat deelt ze niet met een prachtige foto van nu, maar met een té schattige foto van vroeger. And we can't get enough!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

De jarige beauty schrijft onder de foto een dankbetuiging naar alle lieve volgers die haar een fijne verjaardag hebben gewenst: "Ik heb de hele dag mogen reageren op jullie lieve berichtjes (sorry dat ik wat laat ben), dank jullie wel dat jullie mijn hart vullen met zoveel liefde, ik kan niet dankbaarder zijn💕 Here's to 26", aldus de jarige

Bron: Insider, Instagram @zendaya | Beeld: Instagram @zendaya