Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Spanningen in Een Jaar Van Je Leven lopen nu al hoog op

Er zou nu al sprake zijn geweest van diefstal...

Afgelopen zondag is de kick-off-aflevering van de reality gameshow 'Een Jaar Van Je Leven' van start gegaan. De spannende gameshow draait 365 dagen lang om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren én overleven om er uiteindelijk met één miljoen euro vandoor te gaan. Een zenuwslopende strijd als je het ons vraagt.

Groepsdynamiek

Nu de spelshow van start is gegaan en de deelnemers elkaar wat beter leren kennen, wordt de groepsdynamiek langzamerhand duidelijker. Zo ook voor Bert, een deelnemer die de kijkers al in een leidinggevende positie hebben geplaatst. Maar of Bert dit zelf ook al zo ziet, daar moeten we nog achterkomen in de volgende afleveringen.

Frustraties

Dat Bert in een korte tijd een aanspreekpunt voor de andere deelnemers is geworden, is na de eerste nachten wel duidelijk geworden. Mede deelnemer Imadiddin heeft andere deelnemer Quincy namelijk 's nachts stiekem betrapt op het maken van een broodje pindakaas. Aiii... Als hij dit aan Bert komt vertellen, frustreert hem dat meteen. Volgens Bert zou dit namelijk niet kunnen, omdat de voorraad beperkt is en je dus niet zomaar een broodje pindakaas kan maken. Makes sense.

Gevolgen

Bert praat gefrustreerd over de situatie met Imadiddin en laat weten dat 'hij zich nu wel in de picture heeft gezet'. Hij maakt duidelijk dat hij niet tegen onrecht kan en dat hij Quincy een 'dief' vindt. Toch heeft Bert de keuze gemaakt om Quincy (nog) niet aan te spreken op deze actie. Wel wordt het duidelijk dat zijn late night snack nog grote gevolgen gaat krijgen... Hoe zal dit verdergaan?

Een Jaar Van Je Leven kijk je elke werkdag om 21.30 uur op SBS6.

Bron: Love Reality, Kijkers | Beeld: Videostill