Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe docu onthult familiegeheimen achter Armie Hammers ondergang

Armie Hammers tante doet een boekje open over de duistere kant van haar familie.

Begin 2021 schrok het internet op van nieuws over acteur Armie Hammer. Zo spraken meerdere vrouwen zich uit over hoe hij hen misbruikt zou hebben, en lekten meerdere berichten van de acteur zelf uit, waarin hij onder andere claimde '100%' een kannibaal te zijn, en dat hij een rib van één van die vrouwen wilde 'barbecueën'. Al snel liet de entertainment-industrie de acteur vallen. Nu is er op discovery+ een gloednieuwe documentaire waar onder meer Armies tante aan meewerkt over de duistere kant van de familie Hammer.

Recap

In case you missed it: er gingen heel wat beschuldigingen rond aan het adres van Call me by your name en The Social Network-acteur Armie Hammer. Zwaar grensoverschrijdend gedrag met onder andere beschuldigingen door ex-partners over extreme seksfantasieën, emotioneel misbruik en zelfs het 'brandmerken' van de letter A bij de liezen van één van hen kwamen onder meer voorbij.

Tante Hammer

Hoewel Armie alles ontkent, is zijn tante Casey Hammer niet verbaasd over de aantijgingen. Ze passen volgens haar in een patroon van de vooraanstaande familie die al vier generaties lang een duistere schaduwzijde blijkt te hebben. In de langverwachte documentaireserie House of Hammer doet Casey een boekje open over de donkere geheimen van haar familie. Armie Hammer komt namelijk uit een bijzonder prominente familie, die rijk en machtig is geworden met dank aan oliegeld via overgrootvader Armand Hammer.

Met exclusieve onthullingen van Armies tante, Casey Hammer, en meerdere slachtoffers van Armies vermeende misbruik, brengt de docuserie de duistere geheimen aan het licht. Variërend van beschuldigingen van geweld en misbruik tot politieke manipulatie en financiële fraude.

https://www.youtube.com/watch?v=FIQ80m7831I

'Topje van de ijsberg'

"De beschuldigingen van verkrachting en misbruik die de afgelopen jaren tegen Armie Hammer zijn ingediend, zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de familie Hammer", deelt een woordvoerder van discovery+.

"Met House of Hammer zijn we getuige van echt verontrustende details en sinistere geheimen die geld en macht niet voor altijd kunnen verbergen", laat het streaming-platform bovendien weten.

House of Hammer is vanaf vandaag te streamen op discovery+.

Bron & Beeld: discovery+