Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis over Nederlandse media: 'Levert altijd stress op'

'Zolang ik niets zeg, kan het ook niet heel heftig worden.'

Sylvie Meis at the photo call for the press day of the seventh season "Love Island - Hot Flirts & True Love"

In de laatste aflevering van dit seizoen Open Kaart ging Robbert Rodenburg de grens over! Bij onze oosterburen nam hij plaats tegenover niemand minder dan Sylvie Meis. Een bijzonder interview, want de beauty praat nog maar bijzonder weinig met Nederlandse media. En dat heeft een goede reden, deelt de presentatrice.

Move naar Duitsland

Ze is al sinds 2008 te zien op Duitse tv, en heeft sindsdien nog maar een paar verschijningen gemaakt op de buis in Nederland. Het bevalt Sylvie duidelijk goed over de grens. Wanneer Robbert opmerkt dat ze sowieso nog maar heel weinig in Nederlandse media verschijnt, legt Sylvie heel duidelijk uit waarom.

"Niet omdat ik het niet wil, maar ik heb geleerd dat dit soort dingen mij achteraf altijd stress opleveren. Als zelfs een simpele column in de Grazia elke keer headlines oplevert..."

Gespreksonderwerp

Natuurlijk weet de presentatrice en actrice best dat zij als onderwerp nog wel eens ter sprake komt in Nederlandse showbizz-programma's. "Maar zolang ik niets zeg, kan het ook niet heel heftig worden. Niet reageren, en geen erkenning geven aan mensen, situaties, uitlatingen, is eigenlijk het ergste voor al die mensen die niet het beste met je voor hebben. Ze willen die erkenning, maar die geef ik ze niet", legt ze uit. You go, Sylvie!

https://www.youtube.com/watch?v=fCFhnE-GzHw

Happy family

Verder is Sylvie Meis helemaal gelukkig. Ze heeft het goed voor elkaar in hometown Hamburg met hubby Niclas Castello. Zoontje Damián, die in Denemarken woont, mist ze wel ontzettend. Maar ze geeft aan: "Hij is in de beste handen daar."

Ook met ex, Rafael van der Vaart, en diens nieuwe partner, Estavana Polman, kunnen Sylvie en Niclas het goed vinden. "Als we allemaal samen zijn, is het ook zo'n familiegevoel." Aww!

Bron: YouTube, Open Kaart | Beeld: Brunopress