Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drama incoming: Selling Sunsets Chrishell haalt hard uit naar mede-castlid

'Natuurlijk heb je nú opeens een probleem met me, nu de camera's erbij zijn.'

2022 MTV Movie And TV Awards - LA

De opnames voor het zesde seizoen van Selling Sunset zijn inmiddels al even aan de gang. Op Instagram delen de verschillende realtors regelmatig sneak peeks van hun outfits, van elkaar, en natúúrlijk van de kasten van huizen die we in het komende seizoen gaan zien. Maar in de Instagram Stories van Chrishell Stause verschenen een set bijzondere berichten. De realtor is namelijk he-le-maal klaar met één van haar collega's.

Camera hungry

Vanuit een pittoresk strandhuisje deelt Chrishell: "De thirst voor cameratijd in seizoen 6 is REAL. Wow. Dat was belachelijk. Maar ook ZO transparant. Get your 15 minutes girl, maar laat mijn zaken erbuiten", schrijft ze. Aiii!

Alsof dat nog niet genoeg is, deelt ze ook een flinke clown emoji bij haar call-out én gebruikt ze Mariah Carey's nummer Thirsty als soundtrack. Kon niet veel duidelijker, toch?

'Fake shit'

Maar Chrishell is nog niet klaar. De gorgeous makelaar deelt een tweede Story met meer details, alhoewel ze geen namen noemt. "Screenshots zijn opgeslagen voor dit specifieke moment. NATUURLIJK heb je nu – en niet eerder – een gigantische issue met me nu je een camera crew bij je hebt. 🙄🙄🙄 Ik haat fake 💩", schrijft Chrishell. Yikes.

"Als je cameratijd wil – ZEG DAT DAN. Ik had je nog kunnen helpen de juiste angle te krijgen", vervolgt ze. "Maar probeer niets te flikken bij mensen van wie ik houd of mijn zaken als ik degene was die excited was toen je erbij kwam en je ophypete."

chrishell chrishell

Opletten

Ze eindigt haar bericht met een duidelijk statement voor de fans van Selling Sunset. "Jullie zijn slim. Ik denk dat jullie zullen zien wie er aandacht zoekt en wie iédereen voor de wolven zou gooien voor die 15 minutes." Juicyyy!

We kunnen in elk geval niet wachten om te horen hoe het verhaal precies zit en welke van de ladies precies voor deze uitbarsting van Chrishell gezorgd heeft. Christine Quinn zou al geen onderdeel meer zijn van de show, maar staat er in seizoen 6 dan een nieuwe villain op? Komen er nieuwe realtors bij in het Oppenheim-kantoor die de boel eens flink opschudden? Het is voorlopig nog even geduld hebben: de opnames zijn nog bezig, en een releasedatum is nog niet bekend. Wij zetten de popcorn in elk geval vast klaar!

Bron: Instagram @chrishellstause | Beeld: Brunopress