Oh my: deze vertrouwde realtor vertrekt uit Selling Sunset

Een grote verandering voor de dames van The Oppenheim Group!

Hoewel we enorm uitkijken naar het volgende seizoen van Selling Sunset, zal de makelaarsserie nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Na Maya Vander verdwijnt er namelijk nóg een realtor uit de serie: ook van Christine Quinn moeten we afscheid nemen.

Seizoen zes en zeven

Naast de meest luxueuze villa’s en lavish looks draait Selling Sunset natuurlijk ook om drama. Toch moeten we een van de grootste drama queens van The Oppenheim Group nu vaarwelzeggen. Volgens Variety keert Christine namelijk niet terug in het zesde en zevende seizoen van de Netflix-realityserie.

Grote exit

De exit van Christine komt misschien niet helemaal als een grote verrassing, want de spanningen liepen het afgelopen seizoen hoog op tussen de hooggehakte realtor en de rest van de Oppenheim-makelaars. Naast onenigheid met de andere Selling Sunset-sterren, werd Christine ook nog eens beschuldigd van fraude. Zo zou ze klanten hebben omgekocht om met haar samen te werken, en niet met een van haar collega’s.

Reünie

Bovendien was Christine niet te zien tijdens de reünie van de cast die na seizoen 5 op Netflix verscheen. Toen al klonken de geruchten dat de miljoenenmakelaar liever niet meer met haar co-sterren in één ruimte wilde zijn. Aiii…

Tweede vertrek

Christine Quinn is de tweede realtor in korte tijd die vertrekt uit de realityserie. Ook Maya Vander bevestigde onlangs de geruchten dat ze LA verlaat om vaker bij haar gezin in Miami te kunnen zijn .“Ik heb besloten om mijn contract niet te verlengen”, vertelt ze aan Page Six. “Ik houd van de show en heb een geweldige tijd gehad, maar ik heb zin om me op de real estate market in Miami te richten”, gaat ze verder. “Ik wil me focussen op mijn familie en van kust naar kust vliegen is heel zwaar. De show is geweldig en ik houd van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om me op mijn groeiende business in Zuid-Florida te richten.”

Bron: Variety | Beeld: Netflix/Selling Sunset

Laatste nieuws