Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Raising a F***ing Star is vanaf deze datum te zien

De trailer verklapt dat er een hoop drama op komst is...

Van de catwalk tot de muziekstudio, Raising a F***ing Star onthult een kijkje achter de schermen op de weg naar roem. De realityserie is te streamen via Hayu en wij verklappen je vanaf wanneer het te zien zal zijn. Drama incoming!

Fanatiek

Raising a F***ing Star volgt vier gezinnen met ouders die fanatieker zijn dan hun kroost als het gaat om beroemd worden. Met de opkomst van sociale media is beroemd worden toegankelijker dan ooit, maar ook de concurrentie is heviger. Deze podium-ouders doen er alles aan om van hun kinderen de biggest name van de volgende generatie te maken.

Trailer

In de docuserie volgen we vier Amerikaanse gezinnen die hun weg naar fame proberen te volgen. De familie Shen, Brooks, Benson/Dedman en Bunevacz proberen allemaal op hun eigen manier ervoor te zorgen dat de kinderen in het gezin doorbreken. Maarre, vaak genoeg willen de ouders in het gezin nog liever dat hun kind beroemd wordt, dan zij zelf. De trailer laat al zien dat er heel wat drama op komst is. Oh my!

Model

Zo volgen we ook de 18-jarige Breanna Bunevacz, geboren en getogen in Californië. Ze is de girl-next-door en supermodel in wording. Opgegroeid achter de hekken in Calabasas, heeft Breanna de begeleiding en steun van haar moeder Jessica. Jessica is een voormalig model dat op 16-jarige leeftijd begon te werken en liet haar carrière op de Filipijnen achter, waarna ze verhuisde naar de Verenigde Staten om een fulltime moeder te worden.

Nu de kansen zich aandienen, probeert Jessica haar dochter in de juiste richting te sturen, want haar gebrek aan enthousiasme en onverschillige houding kunnen haar ervan weerhouden het volgende niveau te bereiken. Wanneer een moeilijke situatie het gezin dwingt om drastische levensveranderingen te overwinnen, moet het gezin harder werken dan voorheen om elkaar te steunen. We zijn benieuwd of dit goedkomt... Raising a F***ing Star is vanaf 8 september te zien op Hayu!

Bron & Beeld: Hayu