Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s 

Je hoeft je niet te vervelen!

Heb jij dit weekend of komende week nog geen plannen, maar wel zin om wat leuks te doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do’s. Komen ze:

Bezoek de bridal pop-up store van Claes Iversen 

Claes Iversen lanceerde vorig jaar zijn semi-couture bruidscollectie. Deze collectie bestaat uit verschillende jurken, tops, rokken, broeken en accessoires en is onlangs aangevuld met nieuwe items. En het blijft niet alleen bij deze collectie. 

Om nog meer bruiden te helpen om hun droomoutfit te vinden, heeft Claes Iversen een bridal pop-up store aan het Rokin in Amsterdam geopend. Je kunt hier zijn volledige bruidscollectie bekijken en toekomstige bruiden kunnen een pasafspraak maken. Maak snel een afspraak, want de pop-up store is tot en met 18 september geopend.  

Claes Iversen Bridal, Rokin 49, Amsterdam (Beeld: Amanda Drost)

Als vanzelf ontspannen

Verscholen tussen de stuifduinen en bloeiende heide van de Drents Friese Wold bij Appelscha vind je sinds kort Green Boutique park Brinckerduyn. De 34 huisjes op het park zijn van alle gemakken voorzien (heerlijke bedden, een buitenkeuken en, ook niet geheel onbelangrijk, een klimaatkast) en hebben allemaal een heerlijke sauna. Als je jezelf helemaal wilt trakteren, kun je ook gaan voor een huisje met een verwarmd privézwembad (dikke tip). Ook je favoriete viervoeters zijn welkom en dat is top, want het park wordt omringd door de meest veelzijdige en mooie wandelroutes. Ook op het kleinschalige park hoef je je echter niet te vervelen. Het park is voorzien van een buitengym en voor de padelbaan zijn alle benodigdheden beschikbaar. In het clubhuis vind je daarnaast bordspelletjes, evenals lekkere streekproducten. Alle ingrediënten voor een topavond als je het ons vraagt. Het park en de omgeving zijn heerlijk rustig, waardoor ontspannen eigenlijk helemaal vanzelf gaat. Check voor meer informatie en prijzen de website van het park: www.brinckerduyn.nl

Ga voor een luxe brunch

Een brunch op zondag is altijd een goed idee, zeker als die in de brasserie is van het chique Conservatorium Hotel in Amsterdam. Terwijl je luistert naar een live jazz-optreden, eet je je buik vol tijdens deze superdeluxe brunch. Van oesters en avocado crostini tot gepocheerde eieren en garnalencocktail. Houd zeker ruimte over voor het toetje, want de selectie van taartjes die lijken op een kunstwerk wil je niet missen. 

Speel Jungle Speed 

Zin in een game night met vrienden? Dan is dit het ideale spel! Bij Jungle Speed moet je je teamgenoten te snel af zijn en als eerste de totem grijpen. Er zijn zeventig kaarten met verschillende symbolen die je verdeelt onder de spelers. Elke beurt draait een speler een kaart om, zodat het symbool zichtbaar wordt. Draait iemand anders een kaart om met hetzelfde symbool? Dan moet je zo snel mogelijk de totem grijpen. Heb jij hem te pakken? Dan mag je jouw stapel kaarten aan je ongelukkige tegenstander geven.

€22,99

Ga lunchen bij Karma Kebab

Je kent ze misschien van hun foodtrucks op festivals als Lowlands, Into the Great Wide Open en Mysteryland, waar ze midden in de nacht de ultieme snack bereiden. Sinds kort kun je in Utrecht elke dag genieten van dit award winning pitabrood met graan, knolselderij en een fikse portie saus. In het voormalig fietsdepot aan de Kanaalweg opent Karma Kebab z’n eerste vaste horeca-hotspot. En nee, dat is allesbehalve een kebabzaak. Bestel jouw favoriete pita met een ijskoud drankje en blijf lekker hangen op het terras, bij de dj-booth of maak een rondje in de botsauto’s.

Ga naar Amsterdam Cocktail Week

Cocktail-liefhebbers opgelet! Van maandag 5 tot maandag 12 september staat Amsterdam in het teken van Cocktail Week. In totaal doen tien verschillende bars mee in de categorieën hotelbars, cocktailbars en cocktail & food. Enne, tijdens Amsterdam Cocktail Week kun je cocktails scoren voor slechts €8! Alcoholvrije cocktails kosten €5. Benieuwd welke bars allemaal meedoen? Hier vind je meer informatie. Cheers! 

Ook degenen die liever een avondje thuisblijven om een serie of film te kijken, hoeven zich niet te vervelen. Zo staat de romantische film Love in the Villa vandaag op Netflix en de realityserie Dated & Related vanaf 2 september. Ook Videoland is een aantal parels rijker. Zo kun je vanaf nu kijken naar de tv-show Fout Maar Goud en staat ook Magic Mike XXL erop.

Beeld: Amanda Drost