Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nicolette Kluijver over nieuw seizoen Expeditie Robinson: ‘Alles wat we hoopten en meer’

We can't wait!

The wait is over! Vanavond start een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson. Presentatrice Nicolette Kluijver licht alvast een tipje van de sluier op over wat we van dit seizoen kunnen verwachten. Enne, dat klinkt veelbelovend! 

Mooiste seizoen

Voor de opnames van Expeditie Robinson zijn de kandidaten en presentatoren afgereisd naar het prachtige Maleisië. Wat we van dit seizoen kunnen verwachten? Volgens presentatrice Nicolette Kluijver is het 'het mooiste seizoen' tot nu toe. “Dat is het wel echt geworden”, stelt ze in gesprek met Grazia. "Er zit alles in wat we hoopten en meer. Iedere keer dachten we: als dit het al is… En dan ging het toch nog een stapje verder.” 

Tactische wapens 

Weinig eten, slecht slapen en zware proeven: de ingrediënten van Expeditie Robinson blijven onveranderd. Wat maakt dit seizoen dan toch anders? “Sowieso heb je een hele nieuwe cast”, begint Nicolette. Maar er is meer: “We hebben ook nieuwe tactische wapens”. Hoe dat er precies uit gaat zien kan de presentatrice nog niet verklappen, maar het gaat in elk geval voor nieuwe spannende wendingen zorgen. Enne, in de allereerste aflevering kunnen we meteen kennismaken met één van die nieuwe tactische wapens.

Zandstranden en palmbomen   

Daarnaast zal de omgeving ook weer heel anders zijn dan vorig jaar. “Vorig seizoen waren we in Kroatië, dat was heel erg rauw”, blikt Nicolette terug. Dit jaar vonden de opnames plaats in Maleisië, wat voor een heel ander beeld zorgt. “Nu zijn we weer terug bij de mooie zandstranden en de palmbomen.” Maarre, hoewel de omgeving prachtig is, zijn de omstandigheden natuurlijk allesbehalve luxe. Wij zitten vanavond in elk geval voor de buis! 

Expeditie Robinson is vanaf vanavond elke maandagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en op Videoland. 

Beeld: Jasper Suyk