Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel leuk nieuws voor Love is Blind-fans: er komt een vervolg van seizoen 2

Oelala!

Met iemand daten die je niet kunt zien, om vervolgens pas diens uiterlijk te zien nádat je verloofd bent. Het blijkt een succesformule! Het programma Love is Blind, waarin dit echt gebeurt, is een ware hit. Het tweede seizoen van de show scoorde zelfs zo goed, dat er nu een vervolg van komt!

Drama

Enige tijd na het Love is Blind-avontuur van de deelnemers van het tweede seizoen, leek de show zijn vruchten af te werpen. Zo waren Nick & Danielle en Jarrette & Iyanna nog steeds gelukkig getrouwd. Met de nadruk op leek. Zo vroegen Jarrette en Iyanna de scheiding toch aan. In een statement claimden ze dat 'hun levens in een andere richting gingen, en dat dat oké is'. En is er nu nog steeds drama gaande tussen Shayne, Natalie en Shaina?

Genoeg materiaal voor een vervolg, is wat Netflix gedacht moet hebben. De streamingdienst maakte namelijk bekend dat er een vervolg op het tweede seizoen gaat komen: 'Love is Blind: After the Altar'.

"Love is Blind Season 2... Waar zijn ze nu? Catch up met Deepti, Shayne, en vele anderen om te zien wat er na de bruiloft gebeurde", schreef de video-on-demand dienst bij de trailer van het nieuwe seizoen.

Nog een scheiding

We noemden net nog dat Nick en Danielle ook nog gelukkig getrouwd waren enkele maanden na de opnames van het seizoen, maar helaas blijkt daar ook verandering in te zijn gekomen. Een klein jaar na hun bruiloft hebben de twee toch besloten om uit elkaar te gaan. Of dit proces ook te zien zal zijn in het vervolg is echter niet bekend.

Love is Blind: After the Alter is vanaf 16 september te zien op Netflix.

Bron: Netflix | Beeld: Love Is Blind