Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grijp je kans: je kunt je opgeven voor een nieuw seizoen van Temptation Island

Videoland zoekt zowel koppels als singles!

Het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is alweer even afgelopen, maar inmiddels treft Videoland alweer voorbereidingen voor een nieuw seizoen. Zie jij een deelname aan het programma ook wel zitten? Dan kan die droom weleens werkelijkheid worden. Je kunt je namelijk nu opgeven!

Oproep

Allereerst: dankzij deze oproep weten we dat er een nieuw seizoen van ons favo reality-programma gemaakt zal worden. En daar worden we héél blij van. De opnames zijn nog niet van start gegaan, dus hierom deed Videoland vandaag een oproep om nieuwe deelnemers voor het liefdesprogramma te vinden.

Via een video op Instagram vragen de programmamakers of er koppels of singles bereid zijn om een spannend avontuur aan te gaan. “Koppels en singles gezocht! Meld je aan voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave via de link in onze bio ❤️‍🔥“, klinkt het in de beschrijving.

Geef je op

Temptation Island: Love or Leave komt terug. Voor een nieuw seizoen zijn we op zoek naar koppels en naar vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde”, horen we presentatrice Monica Geuze zeggen in de video. "Zijn jullie een koppel die het antwoord zoek op de vraag: 'Ben ik met de ware?'. Of ben je single en klaar voor een nieuwe relatie? Schrijf je dan nu in”, aldus Monica.

Concept

Ook in het nieuwe seizoen gaan vier koppels op een zonnige locatie ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De koppels worden van elkaar gescheiden en maken kennis met in totaal twintig singles. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun lover of bloeit er iets nieuws op?

Bron en beeld: Instagram, Temptation Island: Love or Leave (Videoland)