Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Tweede seizoen realityserie Ronnie Flex start vandaag op Videoland

Kijken maar!

De eerste aflevering van het tweede seizoen van de realityserie Ronnie staat dan eindelijk op Videoland. In de serie – die ditmaal Ronnie: De familie Flex heet – zullen we opnieuw een persoonlijk kijkje in de levens van Ronnie Flex en Demi de Boer en hun kroost krijgen.

Nieuw seizoen

Wat we van de eerste aflevering kunnen verwachten? Videoland geeft een korte omschrijving. "De vader van Ronnie komt als verrassing over vanuit Los Angeles om Ronnies 30e verjaardag te vieren. Ronnie zorgt voor hilarische taferelen als hij tijdens het passen van een outfit voor een grote show wordt uitgelachen door Demi." Exciting!

Ronnie en Demi leerden elkaar in 2019 kennen in de winkel waar Demi werkte. In Ronnie: Voor Altijd Samen (het eerste seizoen) zagen we hoe de vonk precies oversloeg tussen de twee. Ook konden we zien hoe Ronnie zich voorbereidde voor zijn langverwachte albumrelease. Inmiddels is er een hoop gebeurd en is dochtertje Rémi ook van de partij.

Druk, druk en nog eens druk

In het tweede seizoen heeft Ronnie het enorm druk met muziek en optredens, terwijl Demi ook bezig is om haar eigen carrière vorm te geven. De twee moeten een middenweg vinden om hun gezinsleven te combineren met hun werk. Gaat ze dat lukken? Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Ronnie: De familie Flex bij Videoland.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Videoland (RTL)