Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: EOTB’s Sem deelt kiekje zonder make-up

'Meer natural kan je het niet krijgen.'

We kennen Sem de Coninck allemaal nog van Ex on the Beach: Double Dutch. Sindsdien krijgt de knappe blondine te maken met allerlei commentaar en vooroordelen. Zo zou ze 'nep' zijn en alleen maar filters gebruiken. Daarom besloot Sem een au natural kiekje te plaatsen zonder make-up.

Bodyshaming

Haar deelname aan Ex on the Beach heeft een hoop bekendheid en following op social media opgeleverd. Die aandacht gebruikt Sem nu om gevoelige onderwerpen te bespreken. Zo deelt de blondine veel over bodyshaming, omdat ze daar zelf regelmatig mee te maken heeft. Zo krijgt ze vaak te horen dat ze 'veel te dun' is. Maar Sem krijgt nog meer commentaar over haar uiterlijk, bijvoorbeeld over haar make-up.

Zonder filter

"Zoveel make-up, dikke filter, nep", somt Sem de opmerkingen op die ze vaak binnenkrijgt. Tijdens een zomers boottochtje op de Loosdrechtse Plassen besloot ze daarom een make-uploze selfie te nemen. "Nou, bij deze een foto, zonder make-up & zonder filter. :) Meer natural kan je het niet krijgen", schrijft de beauty bij de foto. Wauw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

'Veel mooier'

Ook Sems volgers zijn onder de indruk van de natural beauty. "Zo knap! 🔥🔥", reageert Jada Borsato. "Kunnen niet alle meiden dit doen? Zou ze flink geld sparen eind van de maand. 😂 Toch?" vraagt een andere volger zich af. Een derde schrijft: "Ik vind dit dus veel mooier, eigenlijk is het zonde dat door social media filters en make-up zo'n ding zijn geworden."

Bron: Instagram @semdeconinck, Love Reality | Beeld: MTV