Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lars Veldwijk emotioneel bij afscheid dochtertje Zara-Lizzy

De voetballer deelt een aantal emotionele beelden van het afscheid.

inloop LAF Fashion Player Award 2019

Het was een emotioneel moment voor Lars Veldwijk. Na drie weken moest de voetballer gisteren weer afscheid nemen van zijn dochtertje Zara-Lizzy. De kleine meid was bij haar vader op bezoek in Zuid-Korea, maar gaat nu weer terug naar Nederland.

Emotioneel

Een paar weken geleden was het Monica Geuze die emotioneel was omdat ze afscheid moest nemen van haar 4-jarige dochtertje. Monica en Lars zijn al geruime tijd geen koppel meer, maar hun dochter zal de twee altijd blijven verbinden. Lars voetbalt sinds juli 2020 bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon FC, waardoor hij zijn kleine meid een stuk minder vaak kan zien. Toch hebben vader en dochter de afgelopen drie weken behoorlijk wat quality time met elkaar gehad, omdat Zara-Lizzy haar vader kwam bezoeken.

Ongelofelijke dagen

De afgelopen weken heeft Lars een heleboel leuke kiekjes van zijn tijd met Zara-Lizzy in Zuid-Korea gedeeld. Maar aan alle leuke dingen komt een eind, gisteren was het alweer tijd om afscheid te nemen. En dat viel de voetballer behoorlijk zwaar. "Hard to describe my emotions and feeling", schrijft Lars bij een aantal kiekjes van het afscheid. Hij laat weten dat ze "achttien ongelofelijke dagen" hebben gehad en "zoveel nieuwe herinneringen" hebben gemaakt. "I love you so much my little baby girl 😢❤️❤️❤️❤️", sluit hij het berichtje af.

Kind delen

Vanwege de coronapandemie kon Zara-Lizzy niet eerder naar haar vader in Zuid-Korea. Lars is in de tussentijd wel een aantal keer naar Nederland gekomen, zo vertelde Monica onlangs in een van haar vlogs. "Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en zij hem ook heel erg”, vertelde de beauty in haar vlog. “Het is natuurlijk sowieso lastig als je uit elkaar gaat en je moet je kind opeens delen. Ik heb daar niet zo heel veel mee te maken gehad, omdat hij daar woont en wij hier. Dus ik vind het best wel moeilijk dat ze die kant op gaat", vertelde ze eerlijk. Gelukkig kan Monica nu weer naar het vliegveld voor de hereniging met haar kleine meid!

Bron: Instagram @larsveldwijk, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Brunopress