Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doe inspiratie op vanaf de straat bij Copenhagen Fashion Week

Wauw!

De Deense hoofdstad bewijst maar weer eens dat het dé plek is om je te laten inspireren op het gebied van fashion. Menig modeliefhebber reisde daarom af naar Copenhagen Fashion Week en dat was te zien op straat. Kleur had de overhand en dat leverde een heleboel inspiratie voor ons op. Kijk mee!

Copenhagen Fashion Week

Zeg je Kopenhagen, dan zeg je mode. En zeg je Scandinavië, dan zeg je eigenlijk ook mode. Niet voor niets dat Copenhagen Fashion Week vaak gezien wordt als de hub waar menig modeliefhebber samenkomt. Alle ingrediënten waren dit jaar aanwezig om de eerste Fashion Week voor Spring/Summer 2023 een groot succes te maken.

Invites only

Niet alleen het straatbeeld werd gevuld, want iedereen kwam natuurlijk voor de creaties op de catwalk. Helaas waren de shows in de meeste gevallen voor invites only, maar op social media hebben we alsnog onze eigen front row experience gehad.

Aan het stijlvolle publiek zal het in ieder geval niet liggen, en menig fashionista had de koffer volgepropt met hippe, kleurrijke en vrolijke kleding. Fashion is allesbehalve saai, en dat wordt maar weer bevestigd als we door social media scrollen. Van top tot teen in print tot duidelijke invloeden van de groovy 70's en zelfs opvallende kleurencombinaties passeerden de revue. We zetten onze favoriete looks op een rij!

Amsterdam en New York

De modetrein tuft langzaam weer verder, want 31 augustus begint Amsterdam Fashion Week. Daarna begint op 9 september New York Fashion Week, op 16 september Londen Fashion Week en op 20 september Milaan Fashion Week. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram