Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Geordie Shores-Charlotte Crosby gaat op tv bevallen

Say what?!

In april kondigde Charlotte Crosby al aan dat ze haar eerste kindje verwacht samen met partner Jake, maar nu komt ze met nog een bijzonder nieuwtje: de geboorte van haar kindje wordt vastgelegd op camera.

Gender reveal

We kennen Charlotte als wilde twintiger die in het MTV-programma ongeveer net zo vaak mannen aan de haak sloeg als dat ze in bed plaste. En je leest het goed, beide zaken gebeuren om de haverklap in de afleveringen van Geordie Shore. Soms ontstond er een romance tussen Charlotte en Geordie-collega Gaz Beadle, maar dit hield vaak niet lang stand. Inmiddels zijn de deelnemers van het programma all grown up en worden er gezinnetjes gesticht. Bij Charlotte en Jake is dit nu ook het geval, want ze zijn in verwachting! Nadat het stel een gender reveal party hield in juni, kwamen ze erachter dat er een meisje aan zit te komen. How cute!

Documentaire 

Nu maakt ze bekend dat de geboorte van haar kindje vastgelegd wordt voor haar documentaire Charlotte Crosby in Sunderland die binnenkort op BBC Three te zien zal zijn. In de documentaire worden we meegenomen in Charlotte's leven in het Engelse Sunderland. Daarin krijgen we te zien hoe ze haar 'persoonlijke en professionele dromen najaagt'. Ook vriend Jake maakt zijn opwachting in de docu.

Precious bump

Charlotte weet reality-tv in ieder geval écht real te maken en zal dus naast de weg naar de geboorte, ook de bevalling zelf in beeld laten brengen. "Ik ben enthousiast om mijn gekke leven, mijn zakelijke ondernemingen, geliefde familie, toekomstige echtgenoot en my precious bump naar de BBC te brengen! Ik hoop dat iedereen klaar is voor de rit die voor ons ligt", vertelt Charlotte over de documentaire.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress