Geordie-baby op komst: Charlotte Crosby in verwachting van kindje

'Ik kan niet blijer zijn', deelt Charlotte op Instagram.

Lees ook

Exciting news voor niemand minder dan Charlotte Crosby. De Geordie Shore-ster is in verwachting van een kindje!

Babynieuws

We kennen Charlotte als wilde twintiger die in het MTV-programma ongeveer net zo vaak mannen aan de haak sloeg als dat ze in bed plaste. En je leest het goed, beide zaken gebeuren om de haverklap in de afleveringen van Geordie Shore. Soms ontstond er een romance tussen Charlotte en Geordie-collega Gaz Beadle, maar dit hield vaak niet lang stand. Inmiddels zijn de deelnemers van het programma all grown up en worden er gezinnetjes gesticht. Bij Charlotte is dit nu ook het geval, want ze is in verwachting!

‘Kan niet blijer zijn’

Via Instagram deelt Charlotte en emotionele video waarin ze het babynieuwtje deelt. “Een moment waarvan ik niet zeker wist of het me ooit zou overkomen”, begint ze bij de video. “Het moment is hier. It’s mine (and Jakes) en ik ben zo blij dat ik het met jullie kan delen… Ik krijg een baby😭👶🏼.”

Het nieuwtje dat Charlotte op Instagram deelt wordt in no time goed ontvangen, aangezien de felicitaties binnenstromen. Wanneer Charlotte precies uitgerekend is, is niet duidelijk. Charlotte en Jake zijn sinds afgelopen zomer happy together. De twee gingen in december officieel samenwonen.

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook