Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Dit is wanneer het 5e seizoen van Dynasty op Netflix te zien is

We hoeven niet lang meer te wachten!

Nog maar één maandje en dan kunnen we eindelijk naar het vijfde én final seizoen van Dynasty kijken. Netflix heeft op Facebook gedeeld wanneer het nieuwe seizoen te bekijken is.

Populaire serie

Waar ze in Amerika al volop konden genieten van het vijfde seizoen van Dynasty, wachten wij nog altijd totdat de populaire serie op Netflix verschijnt. Enne, daar kunnen we maar beter extra hard van genieten, want dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn. Samen met series als The 4400 en Charmed heeft The CW besloten dat het einde verhaal is voor de Carringtons. Hoewel de serie altijd steengoed wordt bekeken via Netflix, vallen de kijkcijfers op The CW toch behoorlijk tegen.

Laatste seizoen

Too bad, want wij kunnen geen genoeg krijgen van de Dynasty-familie. Toch zien fans van de Carringtons nog wel een andere oplossing: “Ik hoop echt dat Netflix de show oppikt.” Of de streamingdienst Dynasty echt zal opkopen en er tóch een vervolg komt? Time will tell!

Datum

In ieder geval staat het vijfde seizoen vanaf 24 september op Netflix en kunnen we eindelijk gaan zien wat er met Fallon en Liam is gebeurd, na het schandaal op Blake's gala. Spannend!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Facebook, Netflix