Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Half waves à la Hailey Bieber: zo creeër je de coupe

Iconic!

Na haar glazed donut nails, inspireert Hailey Bieber ons nu weer met iets gaafs. Haar 'half wave' haarstyle is dé haartrend van deze zomer en is gemakkelijk zelf te creëren! Enne, niemand minder dan Hailey's stylist vertelt je hoe je dat moet doen.

Inspiratie

Hailey is niet voor niks een icon geworden op gebied van fashion, beauty en haar, want ze ziet er altijd piekfijn uit en weet precies wat haar goed staat. Zo hoef je maar een blik te werpen op haar Instagram-pagina en je vindt talloze inspirerende foto's voor als je zelf even niet meer weet wat je bijvoorbeeld met je haar wilt doen.

Iconic

Nu is het natuurlijk gemakkelijk om er altijd piekfijn uit te zien met een heel team van stylisten achter je, maar haar iconic half waves zijn super gemakkelijk na te maken. Irinel de León, de haarstyliste van Hailey, deelde onlangs een video waarin ze zachte waves in haar haar maakt.

Beachy

En daar heb je geen ingewikkelde tools voor nodig, alleen een stijltang. Vervolgens creëer je eigenlijk deukjes in je haar door de stijltang naar voren en naar achteren de bewegen als je over een pluk haar gaat. Zo krijg je hele losse beach waves. Beetje salt- of haarspray erin en gaan, easy as that!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress