Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Anne over Harrie: 'Sinds terugkomst hebben we ruzie'

Ook doet de beauty een boekje open over een mogelijke nieuwe liefde...

In Ex On The Beach: Double Dutch zagen we dat dat Anne haar rebound zocht bij Harrie nadat ze Nick in de villa betrapte op zijn leugens. Vlak nadat Harrie had gescoord bij Anne, pestte hij haar uit zijn kamer en haalden ze in Nederland via Instagram nog uit naar elkaar. Hoe zit dat nou tussen de twee?

'Kwal'

Anne onthult dat ze Harrie in het begin 'echt een kwal' vond, maar dat toen ze hem beter leerde kennen ze erachter kwam dat dat toch niet zo was. De twee beleefden een leuke tijd samen in de kast op EOTBDD, maar daarna was het ook klaar. Toen haalde Harrie via Instagram naar Anne uit door te claimen dat ze zo plakkerig was tijdens hun tijd daar, waarop Anne weer reageerde dat ze daar altijd heeft gezegd dat hij vrij was om te doen wat hij wilde.

Quarantaine

In een video van Nick Eshuis vertelt ze dat ze in Nederland nog wel sex met Harrie heeft gehad. Vlak nadat ze thuis kwam van Gran Canaria – waar zij overigens nog een week heeft gezeten in verband met quarantaine door een positieve test – had ze wel zin om wat te doen. "Ik was net geland en toen appte hij mij of ik bij hem kwam slapen."

Pislink

Why not, dacht de beauty en dus maakte ze zich klaar en vertrok ze naar zijn huis. Uiteindelijk bleek dat hij nog in Amsterdam was op een feestje waar ook een aantal andere EOTBDD'ers waren en zat Anne drie uren op hem te wachten. "Ik was pislink, maar op een of andere manier weet hij het toch wel weer om te praten, waardoor het weer goed zat", zegt ze. Uiteindelijk heeft Anne die avond dus toch sex met hem gehad.

De dag daarna vroeg Harrie weer of ze bij hem bleef slapen, maar Anne gaf aan dat ze niet kon. HvK werd daar boos om. "Sindsdien hebben we ruzie." Oh my...

Gezellig

Ook doet de beauty nog een boekje open over een nieuwe man in haar leven. "Ik heb het wel heel gezellig met iemand", bekent ze, waarop ze ook giechelend toegeeft dat het zelfs al officieel is. Op de vraag wanneer ze bekend gaat maken wie het is antwoord ze: "Nooit." Too bad voor ons, maar we wensen haar natuurlijk alle geluk toe!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: MTV