Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Dusty onthult bijzondere betekenis van zijn tatoeages

De realityster heeft nu een letterlijk engeltje op zijn schouder.

Het is een jaar geleden dat EOTBDD’s Dusty Taconis betrokken raakte bij een verschrikkelijk scooterongeluk, waardoor hij in coma kwam te liggen. Om hem te herinneren aan hoeveel geluk hij heeft gehad, heeft hij een indrukwekkende sleeve laten tatoeëren. Op Instagram vertelt hij het verhaal achter de tattoo.

'Besefmoment'

“Na anderhalve week in coma gelegen te hebben en zes weken compleet van de wereld af geweest te zijn, is het besefmoment gekomen dat het leven zeker niet zolang duurt als dat iedereen dat denkt”, deelde de realityster eerder op Instagram al eens. Om dat 'besefmoment' voor altijd bij hem te dragen, liet hij een sleeve ontwerpen met verschillende onderdelen die bij zijn leven passen.

Engeltje

"Een engeltje op mijn schouder", dat behoeft bijna geen uitleg. Dusty heeft enorm veel geluk gehad en wilde dat engeltje nu echt kunnen zien. Ook de skyline van Los Angeles heeft hij op zijn schouder staan, oftewel 'The City of Angels'. Naast dat hij het gewoon heel mooi vindt, "heeft het natuurlijk ook weer iets te maken met 'Angels', wat dus ook weer terug komt op mijn ongeluk", geeft hij aan.

La Vida Loca

Verder heeft de realityster nog de tekst 'La Vida Loca' laten tatoeëren. "Omdat ik altijd een gek leven gehad heb. Als het gaat om m'n jeugd, of over m'n tijd op de basisschool, en misschien zelfs de dingen die gebeurd zijn tussen mijn ouders toen we nog wat jonger waren." Aha!

Maagd

Ook het vrouwengezicht heeft een prominente plek op zijn bovenarm gekregen. Dusty legt uit dat dat staat voor de grote rol die vrouwen altijd in zijn leven hebben gespeeld en hij daar onbewust altijd mee bezig is geweest. Dusty zou Dusty niet zijn als hij niet ook een grapje maakt. Hij heeft zijn sterrenbeeld Maagd laten tatoeëren en zegt daarbij: "Omdat ik dus mijn hele leven al maagd ben, wat natuurlijk ook wel bij me past 😆." Ehm, iets met de honderd aantikken in EOTBDD, Dusty?

Bron: Instagram @dustytaconis, RTL Boulevard | Beeld: Dusty Taconis