EOTBDD’s Dusty deelt adorable kiekje uit de oude doos

Herken jij 'm nog?

Hij is er na zijn ongeluk inmiddels weer helemaal bovenop: met EOTB’s Dusty gaat het inmiddels weer beter dan ooit. Op zijn Instagram deed hij gisteren een kleine Q&A met zijn volgers, waar hij een hoop kiekjes deelde – waaronder een wel héél vintage exemplaar.

Q and A

Gistermiddag nodigde Dusty Taconis al zijn Insta-volgers uit hem vragen te stellen, en dat lieten zij zich geen twee keer zeggen. De verzoekjes bleven maar binnenstromen, en de realityster gaf zo een uitgebreid kijkje in zijn leven na EOTB, maar ook na het zware ongeluk van een jaar geleden.

Zo komen er een hoop kiekjes voorbij van Dusty met ander EOTB-castleden, en zet de ondernemer ook zijn moeder nog even in het zonnetje. Maar één foto trekt bijzonder veel aandacht.

Young Dusty

Zo vraagt een volger om een pic van Dusty ‘Toen hij baby was’. Daarop volgt een ultraschattige foto van de kleine Dusty die met een brede grijns te zien is op een paspoortfoto.

dusty
Beeld: Instagram @dustytaconis

Het is dus duidelijk dat de EOTB-original altijd goedlachs door het leven is gegaan, en die kuiltjes in z’n wangen waren er ook van jongs af aan al!

Nuchtere toekomst

Ook deelt Dusty nog verschillende bijzondere details over zijn leven. Wanneer een volger bijvoorbeeld vraagt om dronken foto’s van de EOTB-deelnemer, deelt Dusty tevreden dat hij al meer dan een jaar nuchter is. Ook blikt hij vooruit naar zijn toekomstplannen.

Zo legt hij onder meer uit dat hij in september aan een HBO-studie gaat beginnen. Daarnaast deelt hij een indrukwekkende video waarop hij verschillende tricks uithaalt op een BMX. “Binnenkort weer ff keertje rollen?”, schrijft hij hierbij. Dus wie weet: misschien zien we binnenkort volop foto’s van Dusty in de collegebanken. Of zal hij meer video’s vanaf z’n BMX delen? We’ll see!

Bron: Instagram @dustytaconis | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws