Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít zijn de deelnemers van Married At First Sight: Match or Mistake

Drama incoming!

In het huwelijksbootje stappen met een onbekende en vervolgens gelijk op huwelijksreis mét alle andere kandidaten: dat staat de deelnemers van de nieuwe versie van Married At First Sight te wachten. Vorige maand werd MAFS: Match or Mistake aangekondigd en nu maakt RTL de kandidaten bekend!

Weinig gelukkige koppels

We weten allemaal hoeveel drama, liefde, ruzie en happily married couples de Australische variant van het programma Married At First Sight heeft opgeleverd. De Nederlandse variant van het programma is daarentegen een stuk milder geweest. Hier worden maar weinig gelukkige koppeltjes gevormd en er blijven nog minder stellen getrouwd. Oei...

Time for a change, moeten de Nederlandse programmamakers dan ook gedacht hebben. Om het liefdesprogramma een tikkeltje spannender te maken, nemen ze een voorbeeld aan MAFS Australia. Hierin geven de deelnemers het jawoord aan een onbekende en vertrekken ze gelijk op huwelijksreis om samen te wonen. Maarre, daar gaan ze niet alleen heen. Ook de andere zes getrouwde stellen die meedoen aan het programma genieten van dezelfde honeymoon. Drama incoming!

Stay or leave

De groepsdynamiek in de Match or Mistake-variant zou de newlyweds goed moeten doen. De koppels worden zoals altijd gematcht door een viertal experts. Tijdens speciale stay or leave-ceremonies kunnen de koppels aangeven of ze het experiment willen voortzetten of dat ze willen stoppen. In onderstaande post kunnen we de knappe singles zien die meedoen aan het experiment!

Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus verschijnen afleveringen van het programma op RTL4. De overige afleveringen zijn te volgen op Videoland. Daar verschijnt vanaf maandag 22 augustus iedere maandag, dinsdag en woensdag een nieuwe aflevering online. Net even een ander schema dus, maar wel drie afleveringen per week om van te genieten. Can't wait!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Married At First Sight