Oei: beleeft Joep een steamy avond met een andere MAFS-deelnemer?

O my...

De gemoederen lopen hoog op in Married At First Sight. Dat een scheiding tussen Joep en Caroline op de loer ligt, is inmiddels meer dan duidelijk. Vooral Joep lijkt weinig moeite te willen steken in hun huwelijk. Sterker nog: in de aflevering van gisteravond dook hij dronken de jacuzzi in met een andere MAFS-deelnemer.

Koppelweekend

Het koppelweekend is in volle gang en dat brengt zoals verwacht de nodige drama met zich mee. Dit begon vorige week al, toen Caroline all by herself arriveerde. Ze had Joep toen al twee weken niet gezien. Samen slapen leek haar daarom ook geen goed idee. “Ik denk dat het nu gewoon duidelijk is en dat we er nog hetzelfde instaan als toen we binnenkwamen”, vertelt Caroline in de aflevering.

Gemengde signalen

Toch krijgt Caroline nog de nodige mixed signals van echtgenoot Joep. Dat ziet ook deelneemster Birgitte: “Ik snap dat je het verwarrend vindt, het gaat echt van links naar rechts volgens mij. Van nul aanraking tot ineens weer contact zoeken.” Caroline geeft toe dat die gemengde signalen van Joep haar hoofd en hart behoorlijk op hol hebben doen slaan: “Daar was ik ook echt wel een beetje van in de war.”

Volgens Joep is er echter geen sprake van gemengde signalen. Hij noemt hun band uitsluitend ‘emotioneel vriendschappelijk’. “We kunnen gewoon goed met elkaar praten en als we elkaar vasthouden, voelt het ook oké. Het is ook niet… we hebben geen wrok naar elkaar, dus zo voelt het zeker niet. Een liefdesrelatie zit er niet in”, besluit hij.

Steamy avond

Maarre, zit die liefdesrelatie er voor Joep misschien wel in met een andere MAFS-deelnemer? Daar lijkt het wel op. In de aflevering van gisteravond is namelijk te zien hoe hij samen met Kim tot in de nachtelijke uurtjes geniet van een fles bubbels in de jacuzzi. Dit is ook de andere stellen niet ontgaan. Dylan vindt het vooral heel sneu voor Caroline: “Bij het avondeten ging het zo goed tussen die twee. En dan zit hij ineens met Kim in het bubbelbad, best close.”

De koppels zijn dan ook reuze benieuwd wat er allemaal tijdens dat steamy avondje in de hot tub is gebeurd tussen Joep en Kim. Volgens Joep was het nachtelijke avontuurtje in de jacuzzi echter geheel onschuldig. “Ik vond het gewoon fijn om even met iemand te kunnen kletsen, zonder alles en iedereen erbij”, vertelt hij. “Maar je weet hoe het gaat als er zoveel mensen in één huis zitten: iedereen denkt er weer iets van, vindt er iets van.”

Jaloers

Of course vindt ook Caroline er wat van dat haar husband gezellig in de hot tub heeft gezeten met een ander. “Misschien was ik wel een beetje jaloers. Die aandacht, zo lang, heb je voor mij nooit gehad”, vertelt ze aan expert Eveline. Ze besluit daarom uitleg te vragen aan the other woman: Kim. Maarre, ook als we Kim mogen geloven speelt er niets tussen haar en Joep. “Hij zat in de ene hoek, ik in de andere hoek.” Hmmm…

Bron: Veronica Superguide, Metronieuws, RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws