Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally! Love Island UK staat vanaf vandaag op Videoland

Berichtje!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Love Island? Snappen we. Gelukkig heeft Videoland héél goed nieuws voor liefhebbers van het datingprogramma. Het achtste seizoen van Love Island UK is namelijk vanaf vandaag ook te zien via de streamingdienst. Dubbel kijkplezier!

Nieuw seizoen

We hoeven TikTok maar te openen of we zien al fragmenten uit het achtste seizoen van Love Island UK voorbijkomen. Dochters en zonen van bekende celebs maakten hun opwachting en tranen vloeiden rijkelijk. Inmiddels staan alle (!) afleveringen van het achtste seizoen op Videoland en kunnen we finally meegenieten van de liefdeszoektocht van de knappe Britse singles.

Bekende deelnemers

Voor het achtste seizoen van Love Island UK hebben de makers enkele bekende gezichten opgetrommeld. Zo hopen de dochter van voetballer Michael Owen (Gemma) en de zoon van zanger Rowan Keating (Jack) in de villa de liefde van hun leven te ontmoeten.

Enne, voor het eerst in de Love Island-geschiedenis doet er voor de tweede keer iemand mee aan het liefdesprogramma. Zo zagen we via social media dat de knappe Adam Collard opnieuw zijn opwachting maakt in de villa. Alleen dat is al reden genoeg om het nieuwe seizoen te gaan bingen. Exciting!

Bron & Beeld: Videoland, Love Island UK