Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te cute: de Love Island-villa heeft een kantoorhond

Wij zijn jaloers!

Menigeen zou het geweldig vinden om een hond op kantoor te hebben. Even lekker knuffelen tussen het werk door en af en toe een wandelingetje maken: wij zouden ervoor tekenen. De crew van Love Island hoeft echter niet meer te zeuren om een hond, want tussen de opnames door wandelt Bennie rond in de villa.

Kantoorhond

Holly Mae Brood plaatste afgelopen week een schattig kiekje in haar Instagram Stories van hond Bennie. De presentatrice hoeft zich tussen de opnames door absoluut niet te vervelen, want hond Bennie vraagt genoeg aandacht. "Dit is Bennie, onze viervoeter op de set van Love Island en ik ben verliefd op hem", aldus Holly Mae bij een lief kiekje.

Beeld: Instagram @hollybrood

Bennie heeft een speciaal plekje gekregen op de set in Gran Canaria. "Hier woont hij", schrijft Holly bij een foto van een deur met de tekst: "Pas op voor de hond. Deur sluiten!!"

Beeld: Instagram @hollybrood

Bennie blijkt enorm geliefd te zijn, want de viervoeter heeft zelfs een eigen Instagram-pagina.

Finale

Helaas hebben we kantoorhond Bennie nog niet in de afleveringen van Love Island gespot. We zijn immers continu gefocust op de koppels. Aan het einde van deze week kunnen we de grote finale bekijken en zien we welk koppel als grote winnaar van dit seizoen naar huis gaat. We can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Love Island