Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marieke Elsinga showt haar groeiende babybuik op Instagram

Ze heeft twee prachtige plaatjes gedeeld.

Twee maanden geleden maakte Marieke Elsinga op de radio bekend dat zij en haar vriend Sander hun eerste kindje verwachten. Vandaag heeft ze op Instagram twee foto's van haar groeiende babybuik geplaatst. Looking good, future mama!

Mentale rust genomen

Begin 2020 maakte Marieke bekend dat ze een relatie heeft met Sander, die ze heeft leren kennen op een dating-app. Marieke houdt haar vriend het liefst zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers, dus we zien niet vaak foto's van hem voorbijkomen. Wel kwamen we er begin juni achter dat hij vader wordt, want Marieke maakte bij Qmusic bekend dat ze in verwachting is.

Marieke was daarvoor een aantal weken afwezig geweest op de radio. Dat had volgens haar niets met de zwangerschap te maken. "Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het echt niet geweest. Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk - en dat is ook het mooie van zwanger zijn - het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby", zei ze toen. Wijze woorden!

Wennen aan het idee

Hoewel zowel Sander als Marieke door het dolle heen zijn, moest Marieke eerst wel echt wennen aan het idee van zwanger zijn. "Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit."

Een dag na de bekendmaking vertelde Marieke ook meteen op de radio wat het geslacht van het kindje is. Ze had het over 'hem' en zei "Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al". Een naam verklapte ze nog niet, maar ze deelde wel een knipoog uit naar haar radiocollega's. "Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan ook. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang."

Prachtige plaatjes

Vandaag heeft Marieke twee vrolijke foto's op Instagram geplaatst waarop haar growing baby belly goed te zien is. Ze straalt in een witte jurk met bijbehorende Allstars-sneakers. "Wonderbuik 🤍", schrijft ze erbij. Mooie plaatjes!

Vrolijke reacties

In de reacties bij de foto's regent het positiviteit en blije verwensingen. "Moooooi❤️", schrijft Chantal Janzen. Andere bewonderaars reageren met "Mooi hè, zwanger zijn😍", "Wat krijg je een mooie buik!" en "Prachtig zwanger Marieke💗". Wij wensen Marieke een voorspoedige zwangerschap toe en zijn benieuwd naar de naam van de kleine spruit!

Bron: Instagram Marieke Elsinga | Beeld: BrunoPress, Instagram Marieke Elsinga