Oeps: Bertrie Wieringa klapt uit de school over het nieuwe GTST-seizoen

Het lijkt erop dat Shanti wel in de serie blijft...

Na de cliffhanger van GTST bleven we massaal met één vraag achter: overleeft Shanti (gespeeld door Bertrie Wierenga) haar eerste bevalling? Eind deze maand komen we erachter, want dan begint het nieuwe seizoen. Of heeft Bertrie per ongeluk al te veel gezegd?

Let op: dit artikel bevat spoilers over GTST.

Brand en een heftige bevalling

Op 23 juni werd er een enorm spannende aflevering van GTST uitgezonden. We zagen dat er een explosie plaatsvond in de flat waar Shanti en Lynn (gespeeld door Noël van Kleef) wonen. Shanti ging nog even naar de wc, vlak voor de renovaties van het pand gingen beginnen. Dat was geen goed idee, want ze kwam vast te zitten in haar appartement. Ze raakte bedwelmd door de rook en viel tot overmaat van ramp met haar zwangere buik in een spijker. Ai… Gelukkig wist Daan (gespeeld door Dorian Bindels) haar te redden.

Shanti werd naar het ziekenhuis vervoerd en moest daar blijven tot haar bevalling. In de cliffhanger was dat moment aangebroken. De bevalling verliep niet bepaald probleemloos: Shanti viel meerdere keren weg en moest naar een operatiekamer. Ook hoorde Rik (gespeeld door Ferri Somogyi) artsen zeggen ‘dat ze haar verloren’. Zou dat over Shanti gaan, of over hun dochtertje?

In augustus vrij

Eigenlijk zouden we tot 29 augustus moeten wachten op het antwoord, want dan gaat het nieuwe seizoen van GTST van start. Toch lijkt het er nu op dat Bertrie iets over Shanti heeft verklapt. Ze was onlangs te gast bij Bij Andy In de Auto, de online serie van Andy van der Meijde. Daarin vertelde ze dat mensen vaak denken dat GTST-acteurs meteen na de laatste uitzending van het seizoen vakantie hebben. Volgens Bertie had zij echter pas in deze augustusmaand vrij.

Op zich geen gekke uitspraak. Maar wel als je bedenkt dat Babette van Veen (die Linda speelt) eerder in GTST De Podcast heeft verteld dat het in augustus al kerst is in Meerdijk. Kunnen we er dan van uitgaan dat Bertrie ook bij die opnames aanwezig was en dat Shanti dus ook in seizoen 33 te zien zal zijn? Wij gokken van wel. Het is dan alleen nog de vraag of dat met een baby zal zijn of zonder. Who knows…

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws