Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opgelet! Eerste beelden Married at First Sight: Match or Mistake te zien

Juicy!

In het huwelijksbootje stappen met een onbekende en vervolgens gelijk op huwelijksreis om samen te wonen, dat staat de deelnemers van de nieuwe versie van Married at First Sight te wachten. Vorige maand werd MAFS: Match or Mistake aangekondigd en nu maakt RTL bekend dat ze de eerste drie afleveringen gaan uitzenden op tv. Aan de trailer te zien, staat ons heel wat drama te wachten. Zin in!

Videoland

De eerste drie afleveringen zullen dus op tv te zien zijn. Maarre, waar blijft de rest van het seizoen dan? Die kun je gaan bekijken op Videoland. Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus verschijnt er een aflevering op RTL4. Lekker drie dagen achter elkaar de nieuwe MAFS-kandidaten leren kennen dus. De overige afleveringen zijn te volgen op Videoland. Daar verschijnt vanaf maandag 22 augustus iedere maandag, dinsdag en woensdag een nieuwe aflevering online. Net even een ander schema dus, maar wel drie afleveringen per week om van te genieten!

Trailer

Ook lanceerde Videoland de trailer van dit nieuwe seizoen van MAFS. Hierin zien we nog geen kandidaten, maar horen we wel van een aantal hun stemmen. Dat klinkt nu al of ons heel wat te wachten staat. Juicy!

Married At First Sight: Match or Mistake

We weten allemaal hoeveel drama, liefde, ruzie en happily married couples de Australische variant van het programma Married At First Sight heeft opgeleverd. De Nederlandse variant van het programma is daarentegen een stuk milder geweest. Hier worden maar weinig gelukkige koppeltjes gevormd en blijven er nog minder stellen gelukkig getrouwd.

Time for a change, moeten de Nederlandse programmamakers dan ook gedacht hebben. Om het liefdesprogramma een tikkeltje spannender te maken, nemen ze een voorbeeld aan MAFS Australia. Hierin geven de deelnemers het jawoord aan een onbekende en vertrekken ze gelijk op huwelijksreis om samen te wonen. Maarre, daar gaan ze niet alleen heen. Ook de andere zes getrouwde stellen die meedoen aan het programma genieten van dezelfde honeymoon. Blijven ze bij hun significant other of ontdekken ze iemand die misschien wel beter bij ze past? Drama incoming…

Bron: LoveReality | Beeld: Married At First Sight