Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: EOTBDD's Luca over opvliegende karakter van Romée

'Ik vind het echt een afknapper als een vrouw zo vecht.'

In de derde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch moest Luca het ontgelden na een moeilijke keuze van Stevie. Gelukkig voegde de smaakmaker van het programma zich een aantal afleveringen later weer bij het gezelschap en dat zorgde voor een hele hoop onrust...

'Easy today please'

Luca bekent in de RTL Boulevard Reality Podcast dat het niet altijd even leuk was met Romée erbij. Zo had ze het eerst regelmatig aan de stok met Lynn en vervolgens met Giovanna, die aasde op Luca. "Bij elk wissewasje, baf, daar ging ze weer", vertelt de 24-jarige. "Ik vind dat ook gewoon een afknapper, als een vrouw zo vecht. Daar hou ik gewoon niet van." Luca vertelt dat de security op een gegeven moment zelfs tegen Romée zei: 'Easy today please'. Oh my...

Romée gaf eerder al aan haar opvliegende karakter in de realityserie niet is wie ze in het echt is. “Fun fact dat ik eigenlijk echt Buddha ben”, legt ze uit. “Je zit daar natuurlijk 24/7 op elkaars lip en vergeet niet dat je maar 50 minuten van 48 uur krijgt te zien. Er zijn dus vaak meerdere discussies of irritaties dan wat jullie zien op tv.” Aha!

Spanning

Enne, hoe zit dat nou met dat moment dat Stevie Randy liet blijven, maar daarvoor wel drie andere mannen weg moest sturen, onder wie Luca? Stevie had tien minuten om haar beslissing te nemen nadat de Tablet of Terror afging, vertelt ze. “Ik dacht, Randy komt net het strand oplopen en ik vind hem superleuk, hij maakt heel veel plezier en daar had ik gewoon een goede band mee.” Ze bekent dat ze Tcheutche niet zo goed in de groep vond liggen en niet zoveel had met Lars. Maar waarom dan Luca? “Ja, ik dacht, om een beetje spanning in het programma te brengen, stuur ik Luca weg”, lacht de beauty.

Kleurboek

"Ik dacht, als ik weg moet, moet ik weg", legt Luca uit. "Ik kan er toch niks aan doen." Luca vertelt dat hij een kwartiertje had om zijn koffer te pakken en de villa uit te gaan. Hij hoefde gelukkig niet terug naar Nederland te vliegen: hij zat in een hotel ergens in de buurt, legt hij uit. “Net als Expeditie Robinson, afvallerseiland. Dat hebben we ook op Ex On The Beach", grapt Stevie. Maarre, wat doe je al die tijd dan dat je moet wachten tot je weer terug mag? Het antwoord zal je verbazen: Luca had een kleurboek gekocht om zichzelf te vermaken. Say what? Dat hadden we niet van de hunk verwacht!

Bron: RTL Boulevard Reality Podcast | Beeld: MTV