Naast Harrie nu nóg een oude bekende die rentree maakt in EOTBDD

Oh my...

Ruzie, een nieuwe ex, een EXtra én de gevreesde heldate. Deze aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch zat boordevol drama en we love it! De EXtra was niemand minder dan een oude bekende uit EOTBDD seizoen 6. Oh my

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Gepest

Harrie, Ivory en Stevie moesten zich melden op het strand, maar in plaats van dat er een ex van een van de drie uit het water kwam gelopen, zagen we EXtra Lakeisha binnenvliegen met enorme gouden vleugels. Wow! Even een opfriscursusje: de beauty deed al eens eerder mee aan EOTBDD in 2020, waar ze kwam voor ex Levi. Dat ging toen niet van een leien dakje; ze werd enorm gepest in de villa door Julie, die op dat moment met Levi was.

Nu komt ze echter veel gezelliger de groep binnen en mag ze direct op date met Ivory. Die laat vanaf minuut één al merken dat hij haar wel ziet zitten en dat blijkt wederzijds te zijn. Verruilt Ivory Stevie voor haar? Dat zou best wel eens kunnen, geeft hij aan.

Heldate

Vervolgens mogen Luca en Giovanna eindelijk met elkaar op date. Romée is hier allesbehalve blij mee en waarschuwt Giovanna van tevoren nog even dat ze niks moet proberen. Als het stel op de plaats van hun date zijn aangekomen, blijkt al snel dat ze op heldate gestuurd zijn: ze mogen een nacht doorbrengen op een autosloperij in goor busje. Geen van beiden heeft hier zin in, maar ja, ze moeten wel. Dus pompen ze hun luchtbedje op en gaan slapen. Alhoewel, van slapen komt niet zoveel. De twee hebben een intieme nacht in het vieze busje. Romantisch…

Hormonen

Romée weet direct dat er wat tussen de twee gaat gebeuren als ze ’s avonds niet terugkomen terwijl zij een feestje hebben in een beach bar. Gelukkig laat dat de avond van de rest van de groep niet verzieken. De komst van Lakeisha doet de hormonen oplaaien, de beauty is namelijk biseksueel en zoent de ene man na de andere vrouw. Hierna wordt het een soort zoen-estafette, want iedereen heeft de smaak te pakken. Zelfs de brave Jennifer, die nog niet veel actie heeft gehad tijdens EOTBDD, zoende met een heel aantal mede-deelnemers.

Dat bleek het startschot voor Jennifer om eindelijk eens wat te ondernemen. De Tablet of Terror was haar goedgezind en stuurde haar op date met Samir. De twee lijken in eerste instantie niet per se een match, maar hebben al vrij snel een goede klik met elkaar. Er wordt wat afgelachen op hun date en ook vallen er hier en daar een paar kusjes. Ooh la la!

‘Hondje’

Enne, natuurlijk wordt er nog wat afgevochten in de villa. Joyce is nog maar net terug, maar weet de draad alweer goed op te pakken door een drankje in het gezicht van Anne te gooien, omdat ze ‘als een hondje’ achter Joyces ex Samir aanloopt. Ook Romée heeft de smaak te pakken, want zij springt natuurlijk direct weer bovenop Giovanna als zij en Luca terug in de villa komen en vertellen over hun nachtelijke avonturen. Oh my!

Als laatste mogen we ex Yanne nog verwelkomen in de villa. Zij komt het strand oplopen voor Lars, die meerdere malen aangeeft dat het ‘nog erg gevoelig ligt’. Zo had hij een week voor hij naar EOTBDD vertrok, haar nog de liefde verklaard. Oh oh, geen slimme move! Yanne mag daarom even haar zinnen verzetten op haar date met Randy. We zijn benieuwd of het nog wat kan worden tussen Lars en zijn ex…

Bron en beeld: MTV

Laatste nieuws