Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mike 'The Situation' uit Jersey Shore wordt voor de tweede keer vader

Zijn kleine familie breidt zich uit.

Hij werd bij het grote publiek bekend door Jersey Shore: Mike Sorrentino, ook wel bekend als 'The Situation'. Vroeger was hij wild, tegenwoordig is hij een echte family man. Zijn familie wordt zelfs uitgebreid, want hij mag binnenkort zijn tweede kind verwelkomen met zijn vrouw Lauren.

Er een tijdje tussenuit geweest

Mike en Lauren kennen elkaar al sinds hun studententijd. Ze trouwden in 2018, maar konden toen niet veel tijd met elkaar doorbrengen. Kort na hun huwelijk moest Mike namelijk acht maanden behind bars zitten vanwege belastingontduiking. Hij werd samen met zijn broer Marc al in 2014 aangehouden, omdat ze in totaal bijna 9 miljoen dollar aan belasting zouden hebben ontdoken. Marc kreeg twee jaar gevangenisstraf, Mike dus 'maar' acht maanden. Ook kreeg hij een werkstraf opgelegd van 500 uur.

Drama incoming: Jersey Shore komt terug met nieuwe cast

Family man

Inmiddels lijkt het er toch op dat Mike zijn leven heeft gebeterd. Hij is gelukkig met Lauren en hun 1-jarige zoontje, Romeo Reign. Gisteren maakte hij op Instagram bekend dat hun familie een growing family is en dat Romeo in januari 2023 dus een broertje of zusje krijgt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mike"The Situation"Sorrentino (@mikethesituation)

Het regent blije reacties onder Mikes post. "Congratulations Situations", schreef een crewlid van Jersey Shore. "Congrats to you both brotha", schreef worstelaar Zack Clayton. Ook "Love this!!" en "Congrats!" komen meerderen keren voorbij. We wensen het stel veel liefde en geluk toe!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Mike Sorrentino