Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan is vandaag jouw geluksdag

Je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen!

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga-compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In Grazia bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat. Vandaag is het de beurt aan de Ram!

Geluksdag

Attentie aan alle Rammen! Jullie hoeven niet lang meer te wachten tot er een beetje geluk jullie kant op komt waaien. Vandaag, 3 augustus, is het namelijk de lucky day voor iedereen met dit sterrenbeeld! En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Ram: 21 maart - 20 april

Tijd voor een nieuwe fase in je leven! Dit kan met je baan, huis of liefdesleven te maken hebben. Er wordt een hoofdstuk gesloten, zodat je met een nieuwe kunt starten. Grijp deze kans met beide handen aan, je hebt de juiste planeten aan je zijde om er een succes van te maken. Durf groots te denken en beperk jezelf niet, dan kunnen er fantastische dingen gaan gebeuren. Heb vertrouwen in jezelf en je kunnen, dan komt het absoluut goed.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis ) | Beeld: Never Have I Ever