Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is hoe EOTBDD’s Harrie er vroeger uitzag – mét matje

Of hij vroeger ook al zo'n ladies' man was?

In de vierde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch werden de kandidaten en kijkers blij verrast door de komst van Harrie Snijders. De recordhouder kennen we natuurlijk allemaal door zijn deelname aan het vierde seizoen én het All Stars-seizoen, waar hij flink naam heeft weten te maken. Met zijn smooth uiterlijk weet hij bijna alle meiden in de villa om zijn vinger te winden. Maarre, of hij vroeger ook al zo'n ladies' man was?

Matje

Er zijn foto's opgedoken van een iets jongere Harrie uit 2014, toen hij rond de 17 jaar was. Eigenlijk is de realityster nauwelijks iets veranderd, maar eerlijk: dat matje in zijn nek was ietwat fout. Gek genoeg past dat aan de andere kant ook wel weer bij de Eindhovense Harrie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Trui (@truipruimboom)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Trui (@truipruimboom)

Datingshow

Door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch weten we al behoorlijk wat over het turbulente dateverleden van De Hengst. Daarnaast was hij ook te zien in het MTV-programma Daten met een ex. Helaas leverde zijn deelname aan het programma hem geen leuke match op en gaat de hunk nog als vrijgezel door het leven. Al komt daar misschien verandering in tijdens zijn eigen datingshow Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Daarin gaan we zien of Harrie de Hengst getemd kan worden door een leuke vrouw. Enne, of zij natuurlijk goedgekeurd wordt door familie Snijders!

Bron: Archief Grazia | Beeld: MTV