Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Dusty blikt terug op heftig jaar: 'Lag op het randje van de dood'

'Geniet met volle teugen, maar blijf ten alle tijden erbij met je koppie', aldus de realityster.

Het is een jaar geleden dat EOTBDD's Dusty Taconis betrokken raakte bij een verschrikkelijk scooterongeluk, waardoor hij in coma kwam te liggen. Op Instagram blikt de realityster terug op deze heftige periode en deelt hij een belangrijke boodschap met zijn volgers.

Randje van de dood

"Wat een jaar 🙏🏽 Vandaag kwam het besef dat ik er een jaar geleden heel erg slecht bij lag, en op het randje van de dood", deelt Dusty bij een foto van hem in het ziekenhuis. "Dit heeft mijn leven zeker weten veranderd en ik ben hierdoor anders gaan kijken naar het leven, en de manier ervan."

"Na anderhalve week in coma gelegen te hebben en zes weken compleet van de wereld af geweest te zijn, is het besefmoment gekomen dat het leven zeker niet zolang duurt als dat iedereen dat denkt", gaat de realityster verder. Hij heeft dan ook enkele belangrijke woorden voor zijn volgers. "Let alsjeblieft goed op alles om je heen, geniet met volle teugen, maar blijf ten alle tijden erbij met je verstand en met je koppie, want morgen is echt niet beloofd helaas!"

Niet opgeven

Dusty is enorm dankbaar dat hij nog zo goed uit het verschrikkelijke scooterongeluk is gekomen. Zo vertelt hij dat hij het geluk heeft dat hij nog kan lopen en praten, en vooral de dingen kan doen die hij leuk vindt. "Ik heb een hele familie met engeltjes op mijn schouder gehad in deze moeilijke tijd, maar erbovenop komen is iets waar ik altijd in geloofd heb. Opgeven is geen optie! ❤️"

Respect

Onder het emotionele bericht van Dusty stromen de lieve woorden binnen. "Trots op je vriend", "Strijder" en "Never give up", klinkt het volop in de comments. "Niets is zo onzeker als het leven. Altijd proberen te genieten en zonder ruzie te gaan slapen of de deur uit te gaan", deelt een volger. Een ander schrijft: "Wat ben ik op de dag van vandaag nog zo ontzettend blij dat je hier uitgekomen bent." Ook Temptations Cleo laat een reactie achter onder de foto van Dusty. "Respect ❤️❤️❤️", schrijft ze. Eens!

Bron: Instagram @dustytaconis | Beeld: Dusty Taconis