Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Happy Monday! Vanaf vandaag shop je Charlotte Tilbury-items met korting

Het is de grootste zomersale ooit!

We beginnen de week met wel héél goed nieuws. De Big Summer Sale van Charlotte Tilbury is vandaag namelijk van start gegaan – en dat betekent dat je je favourite items met flinke korting kunt bemachtigen. Happy shopping!

Big Summer Sale

Wanneer het op make-up en skincare aankomt, staat Charlotte Tilbury bij ons toch wel echt met stip op nummer één. Van de iconische Pillow Talk lippenstift tot de Hollywood Flawless Filter die de afgelopen tijd furore maakt op social media, we love it. Maarre, we moeten toegeven: daar hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje aan.

Vanaf vandaag hebben de beauty musthaves van Charlotte Tilbury echter een veel vriendelijker prijsje. De langverwachte Big Summer Sale is namelijk begonnen op de officiële website en deze is bigger than ever. Heel veel skincare- en make-up-items gaan met kortingen tot 30 procent over de toonbank. Vanaf 5 augustus lopen de kortingen zelfs op tot maar liefst 40 procent op geselecteerde beautypakketten.

Mystery Boxes

That's not all! Vanaf 9 augustus keren de altijd uitverkochte Mystery Boxes namelijk weer terug. Elke box bevat zes full size, iconische producten met besparingen tot meer dan 50 procent. Zo heeft de Makeup Magic-box een waarde van 234 euro, maar scoor je 'm voor een magische 117 euro. Meer into skincare? Koop dan de Sensationele Huidverzoring-box met een waarde van a whopping 280 euro nu voor 140 euro.

Wij voorspellen dat deze deals snel zullen gaan, dus wacht zeker niet te lang. In ieder geval niet tot na 15 augustus, want dat is wanneer de Big Summer Sale tot een einde komt. Sla je slag!

Bron: Charlotte Tilbury | Beeld: Selling Sunset