Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Denise over deelname: 'Niet verwacht dat het zo intens zou zijn'

Oh my...

Dat je niet altijd weet hoe het is om mee te doen aan een realityprogramma, bewijst Denise van B&B Vol Liefde maar weer. De B&B-eigenaar deelde een openhartig bericht op Instagram over haar deelname en wat voor effect dat op haar heeft. De beauty wil zichzelf niet verliezen in het avontuur.

Intens

"Ik had echt niet verwacht dit avontuur met B&B Vol Liefde zo intens zou zijn", begint Denise haar verhaal op Instagram. "Normaal ben ik een redelijk georganiseerd en sterk persoon, maar dat is op dit moment toch even anders..." De 30-jarige bedrijfsleidster van een appartementencomplex met wel zeventien appartementen had verwacht dat het programma geen effect op haar zou hebben, maar eigenlijk is alles heel vreemd en overweldigend, geeft ze aan.

'Alles is nieuw'

"Ik voel me nerveus, en daar komt ineens angst en stress bij. Alles is nieuw, opwindend en soms uitdagend, en ik moet manieren vinden om mezelf niet te verliezen, want ik heb mijn eigen mooie leven dat ook doorgaat", vult Denise aan. Dat mooie leven heeft ze zeker met haar lieve hondje Joey, familie en vrienden, haar bedrijf en misschien wel een nieuwe liefde, zo stelt ze. "Zoveel moois om dankbaar voor te zijn!" Zo is het!

Herpakken

"Op dit moment verwaarloos ik dat helaas een beetje.. en daar word ik soms best verdrietig van", gaat Denise verder. De beauty geeft aan dat ze zulk nieuws normaal gesproken niet deelt. "Maar ik dacht dat er misschien mensen zijn die deze gevoelens herkennen of in een vergelijkbare situatie zitten en proberen eruit te komen. Ik hoop daarom ook dat mijn manieren van 'herpakken' jou ook een beetje kunnen helpen 😊✨" Daarbij deelt ze een mooi lijstje, waar onder andere een fijne ochtendroutine op staat.

Giovanni en Dave

In B&B Vol Liefde reisden twee mannen naar de Bed & Breakfast van Denise af om haar hart te veroveren: Giovanni en Dave. Onlangs zagen we Giovanni vertrekken, want Denise en hij lagen totaal niet op één lijn. Zij begreep zijn humor niet, waardoor het nogal ongemakkelijk werd tussen de twee. Na een goed gesprek, zag ook Giovanni in dat het niks tussen hen zou kunnen worden. Ondertussen lijkt de band tussen Denise en Dave steeds sterker te worden. Of er ook liefde kan opbloeien? Time will tell...

Bron en beeld: Instagram @deniseanna.lov