B&B Vol Liefde-Denise: ‘De Spaanse mannen zijn het niet voor mij’

Extra leuk: mannen kunnen zich nu nog opgeven voor het programma.

Lees ook

Meerdere mannen en een complete cameraploeg verwelkomen in je eigen B&B in het buitenland: je moet het maar durven. De 30-jarige Denise besloot een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het programma B&B Vol Liefde. Wij belden met Denise, want wat zoekt zij eigenlijk in een man?

Zelf opgegeven

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde was een bizar groot succes. Je opgeven voor zo’n populair programma vraagt dan ook om behoorlijk wat lef. Toch heeft Denise er naar eigen zeggen niet lang over getwijfeld. “Ik heb mezelf opgegeven, op advies van mijn familie. Ik dacht: ik ga dit gewoon doen, ik zie wel hoe het loopt”, vertelt ze aan de telefoon. 

Pas nadat ze zich opgaf voor het programma, besloot ze de afleveringen van het vorige seizoen te gaan kijken. “Het leek me wel handig om de afleveringen te gaan kijken, ik vond het echt een heel leuk programma”, stelt ze. 

Dingen anders doen

Of Denise ook het een en ander heeft opgestoken van het vorige seizoen? Daar lijkt het wel op. “Ik vond dat de vorige B&B-eigenaren wel veel werkten en er weinig leuke activiteiten werden gedaan. Ik werk ook veel, maar ik wil graag veel tijd vrijmaken voor de mannen.”

Een etentje (lees: tapas) buiten de deur of met een kan Sangria op het terras ploffen is iets wat Denise uiteraard ziet zitten, maar het liefst kiest ze voor een actieve date. “Ik wil gaan padellen, surfen, snorkelen of hiken in de bergen met de hond. Je hebt hier bij de rivier zoveel mooie plekjes en allemaal leuke bergdorpjes. Het lijkt me echt leuk om samen lekker de omgeving te verkennen.”

Nederlandse mannen

Wat voor man Denise gezelschap mag houden tijdens deze heerlijke activiteiten? Dat zou volgens de B&B-eigenaresse een Nederlandse man moeten zijn. “De Spaanse mannen zijn het niet echt voor mij. Ze zijn heel anders qua karakter en ook merk je een behoorlijk cultuurverschil. Spaanse mannen zijn nogal hard en dominant, ze hebben een behoorlijk ego. Nederlandse mannen hebben dat niet – ze zullen er wel tussen zitten, maar niet zoveel als hier.” 

“Ik knap af op mannen die arrogant zijn, een groot ego hebben en zich beter voordoen dan ze zijn. Gewoon lekker normaal, daar hou ik van”, lacht ze aan de telefoon. “Iemand die hard werkt, ambitieus en betrouwbaar is, dat is voor mij heel belangrijk.”

“Iemand die hard werkt, ambitieus en betrouwbaar is, dat is voor mij heel belangrijk”

Sportief

Denise is regelmatig in de gym te vinden, dus haar potentiële lover moet ook niet vies zijn van een beetje beweging. “Hij hoeft niet per se ontzettend gespierd te zijn hoor, maar sportiviteit vind ik wel belangrijk.” Enne, als we het dan toch over uiterlijke kenmerken hebben, vroegen we Denise naar haar celebrity crush. “Vroeger was het altijd Leonardo DiCaprio, maar hij is inmiddels al wat ouder geworden. Dan kies ik Wentworth Miller, van Prison Break.”

Geef je op

Hoeveel zin Denise ook in het programma heeft, het is nog afwachten of ze daadwerkelijk in de afleveringen van B&B Vol Liefde verschijnt. Mannen kunnen zich namelijk nú nog opgeven via deze link.

Het is dan aan Denise en haar familie en vrienden om een juiste potentiële man uit te kiezen. “Dus mannen, als jullie nog twijfelen, gewoon doen”, lacht Denise aan de telefoon. “Je kan je nu nog opgeven!” 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook