Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Rodanya onthult geslacht tweeling

Middels een gender reveal laat ze weten dat ze in verwachting is van een...

Temptations Rodanya en haar gezin hebben een pittige tijd achter de rug. Zo deelde Rodanya begin juli dat haar huis is afgebrand. Ze kon dan ook wel even wat afleiding gebruiken, en dus besloot Rodanya – die in verwachting is van een tweeling – toch een gender reveal party te houden. 

Spannend 

In Rodanya’s nieuwste vlog deelt de realityster dat ze eerst niet zeker wist of de gender reveal party wel door moest gaan. “Ik heb heel weinig geslapen, dat komt natuurlijk door de situatie”, deelt Rodanya, hiermee doelt ze op het feit dat haar appartement recentelijk is afgebrand. “Maar daar gaan we het vandaag niet over hebben. We hebben vandaag de gender reveal. We hebben heel lang getwijfeld om dit wel of niet te doen. Maar omdat er bedrijven aan gekoppeld waren die al hun spullen al hadden ingekocht en alles al betaald was, wilden we het toch door laten gaan.” 

Rodanya deelt dat ze hoopt dat ze haar zorgen tijdens de gender reveal party even kan vergeten. “We hopen gewoon een beetje te genieten, ondanks de situatie”, gaat ze verder. “We zijn onze spullen kwijt, maar die komen altijd wel terug. Maar vanbinnen, mentaal, is dit best wel heftig.” Ook geeft Rodanya toe dat ze het best spannend vindt om weer onder de mensen te komen. “We moeten het allemaal gewoon nog verwerken”, vertelt ze daarover. 

Gender reveal 

Vervolgens is in de vlog te zien dat Rodanya en haar gezin zich klaarmaken voor de gender reveal party. Tijdens een feestelijk moment houden Rodanya en Giovanny (de vader van de tweeling) later allebei een gender reveal-blusser vast. Ze openen de blussers tegelijk en vervolgens is te zien dat er blauwe én roze rook verschijnt. De twee verwachten dus een jongetje en een meisje. 

“Het was superleuk. We krijgen een jongen en een meisje. Het was echt een heel leuke dag”, blikt Rodanya terug. Ze geeft toe dat ze bang was dat haar gasten het veel over de brand zouden hebben. “Maar dat was helemaal niet het geval. Het was echt heel leuk en gezellig. Dit was het eerste feestje waarbij onze familieleden allemaal bij elkaar waren. Dat was bijzonder. We hebben echt genoten.” Awh! 

Bron: YouTube Rodanya Kelsey | Beeld: RTL