Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Bella Hadid onherkenbaar met zwarte pixie cut

Bella gaat voor de retro look!

Uiteindelijk herhalen beauty- en fashiontrends van vroeger zich altijd. Of in ieder geval, we laten ons er door inspireren. Zo doet ook Bella Hadid. Zij haalde wat inspiratie uit de jaren zestig toen ze op zoek was naar een nieuwe hairdo en kwam uit op een stijlvolle pixie cut met mini-fringe. De beauty is bijna onherkenbaar met haar nieuwe look!

Kameleon

'Kapselkameleon' Bella meet zichzelf wel vaker een nieuwe hairdo aan: op haar Insta-feed zijn geen twee selfies met hetzelfde kapsel te vinden. Twee dagen geleden nog had ze nog haar tot over haar schouders, terwijl ze drie weken hiervoor op de catwalk te zien was met de zijkanten van haar hoofd kaalgeschoren voor Marc Jacobs. Nu rockt ze dus een zwarte pixie cut met een mega korte pony. Bella staat ook alles!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

De look werd haar aangemeten voor de covershoot van de Spaanse Vogue. De coupe werd gecreëerd door haarstyliste Evanie Frausto, die Bella ook een mini-pony gaf. Riep iemand daar 'jaren zestig'?

Bella laat zich vaker inspireren door het verleden. Ze begon dit jaar goed met een fris nieuw kapsel. Het 25-jarige model ging namelijk voor een kleurrijke, nineties inspired transformatie met twee rode moneypieces die haar gezicht framen. Wij zijn fan!

Retro

Enne, de pixie-look uit de jaren zestig inspireert ook anderen. Zo zijn Zendaya, Anya Taylor-Joy en Kris Jenner ook al gespot met de pixie cut. Zal de sixties trend dan toch echt overwaaien? Voor de stoere mensen onder ons die op zoek zijn naar iets nieuws en gedurfds is de pixie wel echt heel tof. Misschien loopt Bella juist wel weer op de tijd vooruit met haar retro look... We zijn benieuwd!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress