Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is het knappe zusje van EOTBDD’s Harrie

Good genes run in the family!

Dankzij het programma Harrie: van het kamp naar de ring wisten we al dat Harrie Snijders een goede band heeft met zijn familie. Dat familie voor de casanova belangrijk is, blijkt bovendien ook maar weer uit de band die hij heeft met zijn zusje Milana.

Kamp

Door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch weten we al behoorlijk wat over het turbulente dateverleden van De Hengst. Daarnaast was hij ook te zien in het MTV-programma Daten met een ex. Helaas leverde zijn deelname aan het programma hem geen leuke match op en gaat de hunk nog als vrijgezel door het leven. Al komt daar misschien verandering in tijdens zijn eigen datingshow Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouwDaarin gaan we zien of Harrie de Hengst getemd kan worden door een leuke vrouw. Enne, of zij natuurlijk goedgekeurd wordt door familie Snijders!

Milana

Een van de dames die Harrie echter altijd in zijn leven heeft gehad, is zijn zusje Milana. Hij neemt haar dan ook graag mee naar de rode loper-events waar hij voor wordt uitgenodigd. Cute!

Harrie en Milana waren aanwezig bij de FHM500 mooiste vrouwen van Nederland 2022. Beeld: BrunoPress

Dat de familie Snijders gezegend is met goede looks is wel te zien. Zo werd zusje Milana zelfs genomineerd voor de FHM500. Milana is natuurlijk veel en veel meer dan alleen 'het zusje van…'. Bij bovenstaande foto moeten we dan ook eigenlijk gelijk vermelden dat broer Harrie Milana niet heeft meegenomen, maar juist andersom!

Harrie en Milana tijdens de MTV EMA pre-party in 2019 in het Westergastheater, Amsterdam. Beeld: BrunoPress

Dat Milana een beeldige verschijning is, is wel duidelijk. De 22-jarige bouwt gestaag aan haar carrière als schoonheidsspecialiste, make-up artist én influencer en heeft alle goede eigenschappen van haar broer overgenomen. We zijn benieuwd of we haar en Harrie nog vaak samen op de rode loper zullen zien of dat hij zijn toekomstige vriendin meeneemt. Maar ja, op het kamp is familie natuurlijk alles, dus wie weet!

Bron: FHM | Beeld: BrunoPress