Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lynn over confrontatie met Romée: 'Ik wilde echt naar huis'

‘Zij gaat eruit of ik ga eruit.’

Original Lynn maakt zoals het lijkt niet veel vrienden in de Ex On The Beach-villa. De spraakmakende blondine weet dit seizoen eigenhandig naar een hoger (drama-)niveau te tillen. Lynn vertelt in gesprek met Grazia over de vele confrontaties met enemy Romée.

Naar huis

“Ik kijk positief terug op mijn deelname. Ondanks de drama heb ik het heel veel dagen wél naar mijn zin gehad", vertelt Lynn als we met haar bellen. "Dat Romée me drie keer aanviel, vond ik wel echt minder, dat zeg ik gewoon eerlijk. Ik dacht, ik wil echt naar huis."

"Uiteindelijk ben ik gebleven, want ik wilde m’n eigen ook niet laten kennen en ik dacht, ik ga er gewoon wat leuks van maken", gaat ze verder. De Brabantse beauty besloot dat ze toen zelf ook wel wat ging dimmen.

Eerder vertelde Romée al aan Grazia dat ze geen spijt had van haar acties, maar dat het wel wat minder kon. Ook zei ze dat ze tv wilde maken. Lynn zegt dat vervelend te vinden, want volgens haar is dat niet waar. "Ze vond Luca wel echt leuk en dan ga je niet iemand aanvallen. Voor mij kwam het namelijk echt uit het niks."

Vals

Zo zei Romée ook in aflevering vijf, toen Lynn ruzie had met Nick, dat ze hem klappen moest geven, bekent de blondine. "Ze zei dat ze dan wel achter mij stond, maar ik ben zo gewoon niet, ik hou niet van confrontatie. Dat vind ik gewoon vals van haar. Ik ben ook elke keer dat zij mij aanviel weggelopen, het was gewoon pure woede bij haar. Dat was wel echt heftig."

“Ik heb zelfs een keer achter gezeten dat ik zei: ‘Het is zij eruit of ik eruit, het kan mij geen zak schelen, al ga ik zelf, maar dit gaat niet meer langer zo’", vertelt de blondine. "Ze had gewoon echt de pik op mij, als ik ademde was het al te veel.” Dus besluit Lynn om maar wat afstand te houden van heethoofd Romée. “Wat ik heb met alcohol, dat ik gewoon in één keer switch, dat heeft zij met haar woede.”

De ring in

Lynn heeft wel spijt dat ze zichzelf niet heeft verdedigd. De Brabantse beauty zit namelijk op kickboksen en had dus wat van haar kunsten kunnen laten zien. “Nu lijkt het alsof ik over mezelf heen laat lopen en dachten mensen dat ik loog over dat boksen. Ik weet mezelf gewoon goed te beheersen en ik ga niet met mensen vechten buiten de boksring.” Daarom wil Lynn wel graag met Romée de ring in. “Ik heb het haar gevraagd, ze heeft in principe niks te verliezen.” We zijn benieuwd of deze nieuwe aflevering van Boxing Influencers er komt...

Beeld: MTV