Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Maureen over break-up Thomas en Merel: 'Verbaasde me niet'

'Ik denk dat hij toch iets te veel met zichzelf bezig is.'

Maureen wist het tot de finale van De Bachelor te schoppen en even leek het er zelfs op dat ze het hart van Thomas veroverd had. Uiteindelijk ging Merel er met de laatste roos vandoor, maar inmiddels is het alweer over en uit tussen de tortelduifjes. Al verbaast dat Maureen niet zo, vertelt ze aan De Telegraaf.

Relatiebreuk Thomas en Merel

Tijdens de finale van De Bachelor had Thomas alleen maar lovende woorden voor Maureen. Zo noemde hij haar 'zijn droomvrouw' en zei hij dat 'hij haar niet wilde laten gaan'. Ondanks deze liefdesverklaring gaf hij zijn laatste roos niet aan haar, maar aan Merel. Na het programma waren zij nog een aantal maanden exclusief aan het daten, maar de tortelduifjes besloten er enkele weken geleden officieel een punt achter te zetten.

Niet verbaasd

"Het verbaasde me niet", vertelt Maureen over de break-up. Vervolgens legt ze uit waarom ze niet bepaald in shock was toen ze het nieuws hoorde. "Omdat ik het idee heb dat hij er toch nog niet helemaal klaar voor was. Zijn doen en laten terug in Nederland, de verhalen die je hoort. Hij was er volgens mij toch nog niet honderd procent klaar voor. Ik geloof wel dat hij het wilde, maar ik denk dat hij toch nog niet op dat punt in zijn leven zat. Ik denk dat hij toch iets te veel met zichzelf bezig is."

Nieuwe liefde?

Hoe het inmiddels bij Maureen in de liefde gaat? "Ik ben momenteel ontzettend druk, ik werk fulltime en ik ben gewoon lekker mezelf aan het ontwikkelen en aan het leren kennen", vertelt ze. "Maar ik sta er wel voor open." Aha!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Jasper Suyk