Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Martijn reageert op plotselinge vertrek Britt

'Ik wens je alle geluk in de liefde toe.'

Vol goede moed reisde Britt af naar de Portugese zon, om de liefde te vinden bij Martijn in B&B Vol Liefde. Helaas bleef de klik uit en vertrok Britt na nog geen 24 uur weer naar Nederland. Martijn reageert op Instagram op het snelle vertrek van zijn date.

'Supergezellig'

"Lieve Britt, onwijs bedankt dat je mij hebt geschreven en het avontuur hebt aangedurfd", begint Martijn zijn verhaal op Instagram. "Het was kort, maar toch echt supergezellig! Ik wens je alle geluk in de liefde toe, maar volgens mij komt dat wel goed."

Afwezig

Britt voelt de liefdesklik niet met Martijn en dat houdt haar tegen om het avontuur verder met hem aan te gaan. "Als je wat krijgt, kom je op den duur hier wel heen. Maar ik zou niet alles in Nederland in een keer opgeven", laat ze in de aflevering weten. Al snel, tijdens de lunch, ziet ze in dat Martijn niet haar match is en merkt ze aan zichzelf dat ze afwezig wordt.

Feestjes

Britt neemt 'concurrent' Simone in vertrouwen en bekent dat er geen klik is tussen haar en Martijn. Ook blijkt dat ze erg gehecht is aan haar leven in Groningen. Het Portugese B&B-leven is haar toch wat te tam. "Ik hou van feestjes en festivalletjes. Ik ga graag met mijn vriendinnen op pad. Ik kwam er gedurende de dag achter dat dat hier anders is."

Ze besluit Martijn dan ook in te lichten over haar gevoel en te vertrekken. Hij zag zelf ook in dat het 'm niet werd, al wilde hij het nog even aankijken. Het avontuur gaat nu verder met hem en Simone, die meer bij elkaar lijken te passen dan hij en Britt. We zijn benieuwd of er wat gaat ontstaan tussen de twee!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @martijnbdeb