Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lynn onthult: is ze écht intiem geweest met Nick?

'Zo is het echt gegaan', vertelt Lynn.

De fling tussen Nick en Lynn houdt de Ex on the Beach-villa nog steeds in zijn greep. Terwijl hij volhoudt dat ze alleen hebben gezoend, zegt Lynn dat ze intiem zijn geweest. Maarre, hoe zit het nou eigenlijk echt? In de nieuwste YouTube-video van RUMAGTV vertelt Lynn hoe de vork in de steel zit.

Discussie

In de EOTB-aflevering van vorige week zagen we hoe Anne, de ex van Nick, haar intrede maakte in de villa. Anne werd meteen met de neus op de feiten gedrukt toen ze Nick aantrof in bed met twee dames. De goedlachse casanova had hiervoor al het een en ander uitgespookt met Lynn, maar was daar niet helemaal eerlijk over tegen Anne. Lynn vertelde op haar beurt weer haar versie van het verhaal, waardoor er over en weer flinke discussies ontstonden. Waar er volgens Nick alleen gezoend was, hield de blondine vol dat ze sex hadden gehad.

Het welles/nietes-spelletje van Lynn en Nick zorgde voor behoorlijk wat drama in de EOTB-villa. Zo wist Anne in eerste instantie niet of ze Nick wel kon vertrouwen en had Romée het helemaal gehad met de verhalen van Lynn, die zij bestempelde als de leugenaar in de situatie. "Je zit me nou echt tot hier, maat", zei Romée tegen haar. Daarna ging het van kwaad tot erger, ‘ging het licht uit’ bij Romée en vloog de blondine Lynn in de haren.

Stiekem naar de wc

Natuurlijk blijft de vraag: zijn Lynn en Nick nou écht intiem geweest? In de nieuwste YouTube-video van RUMAGTV geeft Lynn daar voor eens en altijd antwoord op: "Nee." Wanneer presentator Fawry haar vraagt waarom ze die leugen de wereld in heeft geholpen, vertelt ze: "We zaten in de jacuzzi en hij (Nick, red.) zei continu: 'Als we op date gaan, dan gaan we stiekem een keer naar de wc.' Zo is het echt gegaan, dit keer geen leugen." Van een bezoekje aan het toilet is het echter nooit komen, omdat de cameraman tussenbeide kwam. "Die sprong ertussen, want dat mag niet. Maar dat is natuurlijk niet in de aflevering gekomen", vertelt Lynn.

https://www.youtube.com/watch?v=2_s7x73c7zc&ab_channel=RUMAGTV

Dat Nick vervolgens volhield dat er niets tussen hem en Lynn is gebeurd, schoot bij de blondine in het verkeerde keelgat. "Hij zei steeds: 'Nee, dat heb ik niet gezegd.' En daar kon ik niet tegen. Waarom ga je iets stiekem doen? Zeg het dan ook gewoon", gaat de blondine verder. "En toen dacht ik: ik ga m'n eigen niet voor schut laten zetten, dan zeg ik wel gewoon dat we sex hebben gehad." Aha!

Bron: RUMAGTV | Beeld: MTV