Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Kelly deelt heftig nieuws: 'Iemand werd neergeschoten'

'We hebben tien minuten bang op de grond gelegen.'

Wat een gezellig avondje in Marbella zou moeten worden, eindigde voor Love Islands Kelly van der Minne in een ware nachtmerrie. In haar Instagram Stories deelt ze dat ze gisteravond getuige is geweest van een schietpartij. Oh my...

Meisje neergeschoten

"Oké, ik maak geen grapje. Ik was in een club in Marbella en iemand werd neergeschoten", vertelt Kelly geschokt terwijl ze buiten loopt. "Een meisje aan de tafel naast ons werd neergeschoten. Dit is het gekste wat ik ooit heb meegemaakt. Ze werd neergeschoten in een bar na een discussie. Hoe gebeurt dit?"

Vier schoten

Eenmaal veilig thuis blikt Kelly terug op de verschrikkelijke gebeurtenis. "Wat is er zojuist gebeurd? Er was een liquidatie voor ons gezicht", aldus de realityster. "We hebben tien minuten bang op de grond gelegen. Hij heeft gewoon vier schoten gelost. We zijn zo snel mogelijk weggegaan. Het is zo eng dat het in één klap over kan zijn." Kelly vertelt dat ze in ieder geval één meisje heeft gezien dat gewond is geraakt, maar dat er mogelijk nog meer slachtoffers zijn.

Uit nieuwsberichten blijkt dat er inderdaad meer slachtoffers zijn gevallen bij de schietpartij. Zo schrijft HLN dat er zeker vijf mensen gewond zijn geraakt en naar een ziekenhuis zijn overgebracht. Een van hen zou een zwaargewonde vrouw zijn die in kritieke toestand verkeert. Lokale media melden dat de dader werd neergestoken en levensgevaarlijk gewond is. Momenteel ligt hij op de intensive care, waar hij door politie wordt bewaakt.

Bron: Instagram @kellyvanderminne, HLN | Beeld: Love Island