Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fleur onthult of ze opnieuw mee zou willen doen aan Temptation Island

Aha!

Ze deed dit seizoen als single mee aan Temptation Island: Love or Leave, en beleefde een mooie tijd op de Dominicaanse Republiek. Inmiddels heeft Fleur een gelukkige relatie, en wij zijn dan ook benieuwd of ze opnieuw mee zou willen doen aan het programma, maar dan als koppel. 

Verliefd

Tussen haar en Antonio werd het niks, maar Fleur zit zeker niet bij de pakken neer. Sinds februari is ze namelijk tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vriend. “In januari heb ik iemand ontmoet en ik ben helemaal in de wolken”, glundert Fleur als we haar spreken. “Sinds februari hebben we een relatie en ging het heel snel. Inmiddels wonen we ook samen. Het is eigenlijk dikke mik tussen ons en ik ben helemaal happy.”

Meedoen aan Temptation Island

Fleur beleefde een prachtige tijd tijdens de opnames van Temptation, maar zou ze ervoor openstaan om er opnieuw aan mee te doen? “Als ik single zou zijn, zou ik zo weer meedoen aan het programma. Maar met mijn vriend meedoen aan Temptation? Never nooit.” 

“Ik houd mijn relatie nu privé en vind dat heel fijn. Daarnaast ben ik een heel jaloers type. Ik ben heel gek op mijn vriend; als ik hem met een ander zie praten word ik al gek. Ik kan dan wel als koppel meedoen, maar dan zet ik mezelf alleen maar voor schut. Daar heb ik geen zin in.” Duidelijk!

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)