Temptations Fleur openhartig over nieuwe liefde: ‘Ik ben helemaal in de wolken’

‘Ik ben heel happy.’

Temptations Fleur vond niet de liefde tijdens haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave, maar in Nederland schoot Cupido toch raak. Aan Grazia vertelt Fleur hoe ze haar nieuwe liefde heeft leren kennen. 

Liefde

Tussen haar en Antonio werd het dan niks, maar Fleur zit zeker niet bij de pakken neer. Sinds februari is ze namelijk tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vriend. “In januari heb ik iemand ontmoet en ik ben helemaal in de wolken”, glundert Fleur als we haar spreken. “Sinds februari hebben we een relatie, en ging het heel snel. Inmiddels wonen we ook samen. Het is eigenlijk dikke mik tussen ons en ik ben helemaal happy.” 

Fleurs vriend is geen bekende in de realitywereld en heeft ook geen Instagram of Snapchat. De twee kwamen met elkaar in contact via Facebook. “Heel stom, maar hij heeft me in januari een berichtje gestuurd via Facebook – toen wist nog niemand dat ik meedeed aan Temptation. Toen begonnen we met daten en hebben we samen mijn verjaardag en Valentijnsdag gevierd.” 

Serieus

Nadat Fleur al een aantal dates met haar vriend – wiens naam ze privé wil houden – had gehad, wist hij nog steeds niet dat ze meedeed aan Temptation Island. Fleur geeft toe dat ze het best spannend vond om dat aan hem te vertellen. “Op een gegeven moment wist hij nog steeds niet dat ik mee had gedaan een Temptation. Toen ik dacht: dit wordt echt serieus, ik vind hem heel leuk, moest ik het hem wel vertellen.” 

Toen Fleur hem vertelde dat ze een van de singles was van het nieuwe seizoen, ging dat haar nieuwe vlam niet in de koude kleren zitten. “Hij vond het heftig”, deelt ze. “Hij was bang om mij kwijt te raken, maar ook dat ik me op Temptation anders zou voordoen dan hoe ik echt ben. Maar ik ben echt al die tijd mezelf gebleven.” 

De ware

Maarre, waarom is Fleurs nieuwe vriend juist zo leuk? “Hij is heel nuchter, en steunt me in alles. Hij zit ook onder de tattoos en dat vind ik heerlijk. Ik ben heel blij dat ik hem heb en ben gek op hem. Hij brengt me rust.” 

De realityster is zelfs zo blij met haar vriend, dat ze hoopt dat hij de vader van haar kinderen wordt. “Ik wil jong moeder worden, en we hebben allebei een kinderwens. Het lijkt me mooi om over twee jaar moeder te zijn.” Het is je gegund, Fleur! 

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws